De app

Als enige vendingmachine ter wereld wordt de Junea bediend vanaf je smartphone.

Je bedient de Junea met je smartphone.

De Junea wordt bediend met een app. In de app wordt het volledige assortiment getoond en kan je ook meer informatie vinden over voedingswaarden van de producten. Als je een product geselecteerd hebt hoef je alleen nog even af te rekenen en het product wordt direct door de Junea uitgegeven. Eenvoudiger kan niet.

Unieke mogelijkheden

Waar het voor het ene bedrijf of locatie wenselijk is dat de gebruiker gewoon zelf betaalt voor de snack, is het voor een ander juist een wens dat de gebruiker niet betaalt. Of met punten betaalt. De mogelijkheden met de Junea App zijn eindeloos.

In het uitgebreide beheersysteem van de App is precies te zien welke producten nog voorradig zijn en welke bijbesteld of gevuld moeten worden. 

Je beheert in dit beheer systeem ook gebruikers en locaties. Het gehele systeem is webbased en werkt via een browser op alle smartphones. Wederom eenvoud ten top!

"Speciaal voor bedrijven, op kantoor of in de kantine. Maar uiteraard ook voor vergaderlocaties, flexwerkplekken of andere semi-openbare zakelijke ruimtes. Ben je benieuwd of de Junea wat voor jou is? Bel of mail ons gewoon even om de mogelijkheden te bespreken."

Meer weten over de App?

Laat een berichtje achter en wij nemen contact met je op!

Stap voor stap bespreken we samen alle mogelijkheden! We kunnen ons goed voorstellen dat je nog veel vragen hebt, het is immers een bijzonder en nieuw product. In een gesprek van 10 minuten kunnen we samen kijken naar de beste manier om de Junea bij jou te plaatsen!