De Junea
Drinks

De gekoelde Junea met de lekkerste drankjes.

Lekker én verfrissend!

  • Altijd gekoelde drankjes in huis
  • Perfect voor elk MKB bedrijf met 5-75 medewerkers
  • Keuze uit de beste merken ter wereld
  • Zonder kosten voor het bedrijf
  • Automatische bevoorrading door Junea
  • Al vanaf 10 mensen op locatie

Energie op de werkvloer

Met de Junea Drinks zorg je ervoor dat jouw medewerkers en gasten altijd de mogelijkheid hebben om een verfrissend drankje te kopen. Zo kunnen zij het beste uit hun dag halen! 

Van de lekkerste energiedrankjes en de klassiekers onder de frisdranken tot suikervrije en caloriearme alternatieven. Met de Junea Drinks heb je het altijd in huis! 

Prijzen Junea Drinks


Klaar voor een Junea bij jou op locatie?

Ieder bedrijf is anders. Afhankelijk van het soort bedrijf, het aantal mensen op locatie en jouw wensen over het assortiment en de prijsstelling van de drankjes, kies je het pakket dat het beste bij jullie past! 

Wil je een prijslijst ontvangen? Vraag deze dan hier aan!

Vraag direct een
gratis Junea aan!

De Junea hoeft jouw organisatie niets te kosten. Want bij voldoende transacties wordt de automaat betaald via de opbrengsten van de producten die jouw gebruikers kopen.

Je kunt er ook voor kiezen om de Junea in te zetten als verdienmodel voor jouw bedrijf. Je bepaalt dan zelf jouw producten en prijzen.

Wil jij ook een gratis Junea op jouw werkplek? Vraag vrijblijvend een voorstel aan!

Tip ons jouw werkplek!

Mis jij ook snacks en drankjes bij jullie op kantoor of in de bedrijfskantine? En werken er minimaal 10 personen bij jouw bedrijf?

Tip ons dan met de gegevens van jouw bedrijf via het speciale 'tip formulier'!

Wij nemen daarna (geheel vrijblijvend!) contact op met jouw werkgever, om te bespreken of we gratis een Junea mogen plaatsen. Als wij dankzij jouw tip een Junea mogen plaatsen, ontvang jij 50 euro aanbrengbonus!

Bekijk ook de andere modellen