Smart vending

Wij geloven  dat iedereen altijd toegang moet hebben tot de beste tussendoortjes en lekkerste drankjes. Tot voor kort was dit alleen mogelijk bij grotere bedrijven, maar nu is er de Junea! Door ons Smart Vending concept kunnen jouw medewerkers, gasten of bezoekers altijd het maximale uit hun dag halen!

Compact en stijlvol

Door het strakke design en compact formaat is de Junea overal te plaatsen en is het een mooie toevoeging aan ieder interieur.

De Junea Snacks vormt de perfecte match voor jouw koffiezetapparaat en past in ieder pantry. Plaats de Junea Drinks op het bijpassende meubel en je hebt een eyecather in de vrij ruimte.

Zo kunnen bijvoorbeeld kantoren, hotels, sportclubs, bedrijfsverzamelgebouwen en wachtruimtes hun bezoekers voortaan net wat extra’s meegeven. Met de Junea zorg je dat iedereen altijd kan beschikken over de juiste producten.

Scan. Pick. Enjoy!

Je bedient de Junea met je smartphone. Je hebt dus geen pinpas of contant geld nodig. Je hoeft zelfs geen app te downloaden!

Stap 1 - Scan

Scan de QR-code met de camera van je smartphone.

Stap 2 - Pick

Bekijk het assortiment, kies een product of lees meer over voedingswaarden en allergenen.

Stap 3 - Enjoy!

Betaal simpel en snel met iDEAL en energize your day!

Smart en Selfservice

Online klantomgeving
Met de slimme software ben je direct op de hoogte van voorraad en het verbruik van de automaat. In het online klantportaal beheer je eenvoudig het assortiment en prijzen van jouw Junea.

Automatisch nieuwe voorraad eenvoudig bijvullen

De Junea geeft aan welke producten nog op voorraad zijn. Kies voor een automatische bijvulbestelling door Junea of koop je eigen producten in. Jij vult de voorraad eenvoudig en snel bij met behulp van jouw smartphone.

Junea Wallet

Geef jouw gebruikers kortingen via hun Junea Wallets en maak het bestelproces nog gemakkelijker met de tap en go functie.

Flexibel

Geen investering en maandelijks opzegbaar

Met een abonnement van Junea kies je de vendingoplossing die bij jou past, zonder grote investering vooraf. Je hebt al een Junea vanaf 14,95 per maand!

Eigen assortiment of laten bezorgen

Je kunt kiezen om de machine helemaal zelf te beheren of jezelf zoveel mogelijk te laten ontzorgen. Junea biedt klassieke tussendoortjes en drankjes maar heeft ook gezondere alternatieven,

Je hebt al een Junea 
vanaf 14,95 per maand!

Kies de Junea die bij jou past, bepaal hoeveel je er nodig hebt en kies je eigen servicepakket. Je kunt kiezen om de machine helemaal zelf te beheren, of jezelf zoveel mogelijk te laten ontzorgen. Je hebt al een Junea vanaf 14,95 per maand! 

 

In 4 stappen naar 
meer energie op de werkvloer!

Afleveren

Binnen 7 dagen staat de Junea op jouw locatie!

Genieten!

Voorzie jouw mensen van heerlijke momenten!

Veel gestelde vragen

Hoe kan je betalen bij een Junea.
Kan ik meerdere producten tegelijk bestellen?
Wie bepaalt welke producten er in de Junea Snacks zitten?