De prijzen

De Junea is geschikt voor iedere omgeving! Benieuwd welk model het beste bij jullie bedrijf past? Lees hieronder de mogelijkheden!

De Junea als service

Zoek jij een extra service in de kantine voor je medewerkers? Je kunt ervoor kiezen om de Junea gratis door ons te laten plaatsen. De kosten voor de Junea worden namelijk betaald uit de opbrengsten van de producten die door de gebruikers worden gekocht. 

Je kan er als bedrijf ook voor kiezen om een bijdrage te leveren in de vaste kosten van de Junea. Hierdoor worden de productprijzen in de Junea lager voor jouw medewerkers of gasten.

De Junea als verdienmodel

De Junea kan ook volledig zelf geëxploiteerd worden. Organisaties zoals hotels of sportscholen die een Junea willen inzetten als verdienmodel, kunnen gebruik maken van ons klantportaal.

Configureer de Junea met het assortiment wat je zelf inkoopt. Bepaal hierbij altijd zelf de marges per product, waardoor het eenvoudig is om extra omzet te genereren met jouw Junea! 

Het saldo overzicht van Junea

Tip ons jouw werkplek!

Mis jij ook snacks en drankjes bij jullie op kantoor of in de bedrijfskantine? En werken er minimaal 10 personen bij jouw bedrijf?

Tip ons dan met de gegevens van jouw bedrijf via het speciale 'tip formulier'!

Wij nemen daarna (geheel vrijblijvend!) contact op met jouw werkgever, om te bespreken of we gratis een Junea mogen plaatsen. Als wij dankzij jouw tip een Junea mogen plaatsen, ontvang jij 50 euro aanbrengbonus!

De Junea drankautomaat in een wachtruimte op kantoor.

Bekijk ook