Skip to content

Hoe werkt de Junea
eigenlijk?

Gratis in jouw bedrijf. Hoe werkt dat?

Wanneer je kiest voor leasen kun je de maandelijkse leasekosten al bij verkoop van 5 snacks per dag terugverdienen*. Zo kan een Junea je zelfs geld opleveren! Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe het werkt.

* afhankelijk van leaseperiode en prijs per snack.

Jouw Junea in vier eenvoudige stappen.

Als je interesse hebt in de Junea, komt er altijd een accountmanager van Selecta langs. In een halfuurtje neemt hij of zij alle ins & outs met je door en helpt ze je met het doornemen van onderstaande stappen.

Kost je niks. Oké, misschien een kop koffie. Én een koekje.

 

1. Kies het gewenste assortiment.

Jij bepaalt zelf welke producten in de Junea komen. We hebben vier verschillende mogelijkheden: Hygiëne & Healthy, Healthy, Mixed of Classic.

Je kunt kiezen uit de volgende 4 assortimenten:

Hygiëne & Healthy

Het Hygiëne & Healthy  assortiment bestaat naast hygiëneproducten uit snacks van ‘The Healthy Snackbox’. Een mix van veilig en gezond. Van suikervrije snoepjes tot handgels!  

Healthy

Het Healthy assortiment bestaat uit producten van het merk ‘The Healthy Snackbox’. Allemaal verantwoorde tussendoortjes als suikervrije snoepjes, fruitrepen en vetarme chips!  

Mixed

Het Mixed assortiment bestaat uit het beste van twee werelden. In dit assortiment zijn de Mars en Twix te vinden,  aangevuld met gezonde snacks van het merk ‘The Healthy Snackbox’!

Classic

Het Classic assortiment bestaat uit alle klassiekers. Zo bevat dit assortiment klassieke snacks als de Mars, Snickers en Twix, maar ook chips en de gevulde koek ontbreken niet!

Achtergrond-sliders

Hygiëne & Healthy

Het Hygiëne & Healthy assortiment bestaat naast hygiëneproducten uit snacks van ‘The Healthy Snackbox’. Een mix van veilig en gezond. Van suikervrije snoepjes tot handgels!

Achtergrond-sliders

Healthy

Het Healthy assortiment bestaat uit producten van het merk ‘The Healthy Snackbox’. Allemaal verantwoorde tussendoortjes als suikervrije snoepjes, fruitrepen en vetarme chips!

Achtergrond-sliders

Mixed

Het Mixed assortiment bestaat uit het beste van twee werelden. In dit assortiment zijn bijvoorbeeld de Mars en Twix te vinden,  aangevuld met gezonde snacks van het merk ‘The Healthy Snackbox’!

Achtergrond-sliders

Classic

Het Classic assortiment bestaat uit alle klassiekers. Zo bevat dit assortiment klassieke snacks als de Mars, Snickers en Twix, maar ook chips en de gevulde koek ontbreken niet!

2. Bepaal wat het beste bij je past: leasen of kopen.

 Je kan kiezen om de Junea te leasen of te kopen. 

Maak een afspraak om een kop koffie te drinken met een accountmanager! Samen kunnen jullie vervolgens kijken wat het beste past. 

In de Junea Configurator stel je eerst zelf je Junea samen en zie je wat de Junea je kost of oplevert.

Makkelijk he!

3. Bepaal de prijzen van de in jouw Junea.

Jouw Junea is al gratis vanaf 5 producten per dag!

Samen met de accountmanager bepaal jij jouw verdienmodel. Hoe snel je het leasebedrag van de Junea wilt terugverdienen bepaal je dus helemaal zelf. Met 5 snacks per dag heb je de gemiddelde leasekosten er al uit. 

Je kunt er dus voor kiezen om de snacks/producten in de Junea gratis, tegen kostprijs óf tegen een commerciële prijs aan te bieden. Ook kun je je medewerkers maandelijks een aantal producten cadeau doen. Dit is geheel aan jou!

4. Bijvullen? Eenvoudig en snel!

Doordat de Junea met internet is verbonden, kan Selecta op afstand met je meekijken om te zien welke producten bijna op zijn en herinneren je hieraan. 

Na akkoord krijg je per post nieuwe producten toegestuurd. Veel beter voor het milieu dan dat wij de producten zouden moeten bijvullen.

Via simpele instructies op je smartphone kun je de Junea vervolgens zelf bijvullen. Binnen enkele minuten ben je klaar! 

Probeer de Junea één maand gratis!

Wil jij de Junea één maand gratis proberen? Dat kan! Klik hieronder om jouw Junea samen te stellen en we nemen contact met je op.

Interesse in de Junea?
Of wil je meer informatie?

Voer je gegevens in en binnen 48 uur nemen wij contact met je op per mail of telefoon.

Wij komen graag bij je langs! In ruil voor een lekkere kop koffie vertellen we je dan alle ins & outs over de Junea.