Bereik je doelgroep met de 
Junea Smartstore

Vergroot je zichtbaarheid op strategische locaties waar je doelgroep zich bevindt. Met de Junea Smart-Store ben je in staat om potentiële klanten effectief te bereiken op de juiste locaties. Verbeter je merkbekendheid, trek de aandacht van je doelgroep en verhoog je omzet met de Junea Smart-Store.

Junea Smartstore

Steeds vaker kregen wij van onze klanten de vraag of er naast snacks ook andere producten in onze automaat kunnen. En ons antwoord is een volmondig 'ja'!

Of je nu een start-up bent die een nieuw product wil introduceren, een gevestigd merk dat extra zichtbaarheid en verkoop wil genereren, of een ondernemer die op zoek is naar nieuwe manieren om je klanten te bereiken, de Junea Smartstore biedt eindeloze mogelijkheden. Onze automaat is slim, compact, gebruiksvriendelijk en ziet er ook nog een goed uit!

Zo kun jij jouw producten op een efficiënte en opvallende manier onder de man te brengen.

 

Een kleine greep van ideeën die voorbij zijn gekomen?

In de tussentijd hebben we talloze ideeën getest en geïmplementeerd voor onze klanten. Denk aan elektronica, convenience-artikelen, cosmetica, sportproducten, verzorgingsproducten, cadeaubonnen, loten en nog veel meer.

 

Convenience

Beschikbaar in: Revenue

Een smartphone-oplader in een hotel, een golfbal op de golfbaan of een slot bij een opslagruimte. De Junea is perfect te gebruiken voor kleine compacte convenience producten.

Cosmetica

Beschikbaar in: Revenue

Een lippenbalsem in je handtas, een compacte foundation voor onderweg, of een nagellak voor een last-minute touch-up. De Junea is perfect geschikt voor kleine, handige cosmetische producten.

Sportartikelen

Beschikbaar in: Revenue

Een bitje in je hockeytas, sportbanden om je gewrichten te ondersteunen, of een fluitje voor de scheidsrechter. De junea is ideaal voor kleine, handige sportartikelen.

Giftcards

Beschikbaar in: Revenue

Een cadeaubon voor je favoriete kledingwinkel, een tegoedbon voor een ontspannende massage, of een voucher voor een heerlijk diner.

en meer...

Beschikbaar in: Revenue

De Junea leent zich perfect om jouw producten 24/7 onbemand aan te bieden. Heb jij een product en wil jij weten of de Junea geschikt is om dit product te verkopen – neem contact met ons op!

Welk idee heb jij voor de Junea Smartstore?

Heb jij al een geweldig idee, een assortiment of een specifieke locatie in gedachten waar je de Junea Smartstore wilt plaatsen? Dat is fantastisch! We zijn erg benieuwd naar jouw plannen en willen je graag begeleiden bij de volgende stappen. Neem contact op met een van onze experts en we zullen samen jouw idee tot leven brengen!

Je hebt al een Junea Smartstore voor €59,95 per maand!

Hiervoor krijg je een prachtige slimme, selfservice automaat, inclusief Service, Software en Connectiviteit.

Daarnaast krijg jij toegang tot je eigen klantportaal waarmee je op afstand jou Junea Smartstore kunt beheren, denk aan voorraadbeheer, aanpassen van verkoopprijzen, welke producten goed lopen en welke minder goed, wat je kosten en omzet zijn. Alles kun je real-time tracken!

 

 

Het smart vending concept

 • Compact en stijlvol

  De Junea is een stijlvolle toevoeging aan ieder interieur.

 • Scan. Pick. Enjoy!

  Scan de QR-code, kies je product en betaal eenvoudig met je smartphone.  

 • Smart and selfservice

  Beheer Junea online, bestel automatisch producten en vul eenvoudig zelf bij. 

 • Flexibel

  De Junea is zonder investering te plaatsen met een flexibel huurtermijn.

Junea Smartstore

Specificaties
57 x 52 x 82 cm (D x B x H)
68kg / 230 V / 50hz / 24 A / 2.4 Ghz Wifi / 4G
Standaard capaciteit 154 producten

Abonnementen 
Revenue pakket - € 59,95 

Laat de Junea 
shinen met een open tafel

Heb je geen plek waar de Junea goed tot zijn recht komt? Geen probleem: om het plaatje compleet te maken hebben we een stijlvolle tafel waar de Junea Snacks  perfect op geplaatst kan worden. Praktisch én stijlvol!

Specificaties
65 x 60 x 97 cm ( D x B x H)

Prijs
€ 8,- per maand

Bekijk onze andere modellen