De snacks

De Junea is speciaal ontwikkeld voor gezondere snacks en tussendoortjes voor een portie extra energie!

De trend van 2019: Healthy Snacks!

Omdat wij geloven dat gezonde voeding belangrijk is voor een gezond, fit en energiek leven, zijn wij een exclusieve samenwerking aangegaan met de Healthy Snackbox om zo veel mogelijk ‘gezondere tussendoortjes’ aan te bieden.

De mensen achter de Healthy Snackbox zijn experts op het gebied van voeding en sport. Zij hebben de hele wereld afgespeurd naar een gezondere keuze voor chips, koeken, repen, chocolade en snoepjes. Deze unieke producten zijn allemaal toe te voegen aan het assortiment van de Junea.

Wil je meer informatie over de gezondere tussendoortjes van de Healthy Snackbox? Check www.healthysnackbox.nl of neem contact met ons op.

"Steeds meer bedrijven realiseren zich dat een fit team een must is voor de continuïteit van de organisatie. Met verantwoorde tussendoortjes haal je het beste uit je team zodat ze optimaal kunnen presteren!"

Meer weten over de snacks?

Laat een berichtje voor ons achter en we nemen contact met je op!

Stap voor stap bespreken we samen alle mogelijkheden! We kunnen ons goed voorstellen dat je nog veel vragen hebt, het is immers een bijzonder en nieuw product. In een gesprek van 10 minuten kunnen we samen kijken naar de beste manier om de Junea bij jou te plaatsen!