Vacature: Lead Backend Developer

Functieomschrijving

Bij Junea zijn we op zoek naar iemand voor een hele belangrijke positie in ons team: Een lead developer die met ons meegroeit naar volwaardig CTO voor alles dat te maken heeft met onze software.

Het kloppend hart van Junea is de app en cloud software waarmee onze apparaten bediend en aangestuurd worden. Wij zoeken iemand die zelf veel kennis en kunde heeft van development, maar het ook gaaf vindt om als een spin in het web alle betrokken personen en partijen wil aansturen en managen.

Je denkt mee over innovaties, brengt datamodellen in kaart en werkt het geheel tot in detail uit. Ook test je de updates uitgebreid voordat deze live aan de gebruikers gepresenteerd worden.

 

Wat ga je doen?

We zijn op zoek naar een gemotiveerde lead backend developer voor minimaal 32 uur per week in Montfoort. Iemand die volledig thuis is in de wereld van PHP/Laravel, Linux, SQL en HTML/CSS en die de lead neemt op het gebied van onze software ontwikkeling. 

We werken met een klein team aan grootse avonturen. Daarom houden we van snel schakelen, korte lijnen en directe actie. Dit geeft jou de mogelijkheid om tot korte doorlooptijden van software optimalisaties te komen en dus lekker resultaatgericht bezig te zijn. Wat jij vandaag bedenkt, kan in korte tijd voor duizenden mensen een nog betere Junea-ervaring betekenen.

Het is super als je ook nog:

  • een relevante hbo-opleiding hebt afgerond, bijvoorbeeld informatica of informatiesystemen.
  • zo’n 3 à 5 jaar ervaring hebt als developer of softwareontwikkelaar bij een grote organisatie of internetbureau.
  • Je hebt ervaring met PHP/Laravel, SQL, HTML/CSS en Javascript.
  • Versiebeheer via GIT en werken met de command line zijn geen onbekende termen.
  • Je snapt als we praten over API, SPA, IoT of AWS.
  • de gangbare developmentprogramma’s beheerst en overweg kunt met Laravel en Linux.
  • verstand hebt van Quality Assurance en UX.
  • op maximaal 45 minuten rijden van Montfoort woont.

 

Waar ga je werken?

De kleinste momenten hebben vaak de grootste impact op je dag. Dat weten wij als geen ander. Junea is dan ook veel meer dan een food & drinks service. We zijn er om jouw dag net iets completer te maken met goed eten en drinken voor tussendoor. Want juist dat soort kleine momenten maken een wereld van verschil. Daarom willen wij de wereld veroveren met de Junea.

Bij Junea is elke werkdag anders. Maar echt! Met meerdere producten die explosief groeien kun je het rustig een avontuur noemen. Jouw laptop en telefoon staan klaar op ons kantoor in Montfoort. Van daaruit denk je mee en bouw je mee aan ons veelbelovende platform voor Junea-gebruikers en -beheerders. Onze organisatie is aan alle kanten in ontwikkeling. Dat betekent dat jij een cruciale bijdrage levert aan de ontwikkeling en toekomst van onze software én ons bedrijf. En dat je echt kunt meegroeien met ons. 

 

Heb jij zin om de wereld te veroveren met de Junea? Stuur ons dan snel jouw cv en motivatie naar tomas@junea.nl.