Vacature: Management Manager

Onze missie

De wereld veroveren met de Junea 🚀

In zo veel mogelijk bedrijfskantines, vergaderlocaties, hotels, kantoren een Junea plaatsen. Zodat iedereen altijd toegang heeft tot energie op de werkvloer!

Dat is onze missie. We zitten vol in de ‘early-adopters’ fase. Onze klanten zijn zich nog niet bewust van de enorme voordelen van de Junea, en wat een Junea kan betekenen voor medewerkers of gasten. Ze hebben nog geen directe behoefte.

Vergelijk het met koffie op kantoor. Een jaar of 10 geleden stond overal nog vriesdroog koffie ☕️  Dankzij de combinatie tussen marketing, branding van grote koffie merken als Jura en Nespresso en trends in de markt, is het tegenwoordig een nieuwe ongeschreven norm dat als bedrijf goede, vers gemalen bonenkoffie hebt.

Die norm willen wij ook gaan creëren met eten & drinken. Ieder bedrijf met tussen de 10 en 100 medewerkers moet over 3 jaar eten & drinken faciliteren in de kantine. Het bedrijf hoeft het niet te betalen, maar wel faciliteren zodat medewerkers het kunnen kopen.

Marketing is de sleutel

Die behoefte moet aangewakkerd worden. Marketing is daarbij de sleutel! Om die reden zoeken wij een enorm creatieve marketingmanager met een bewezen track record.

De belangrijkste doelen van deze functie

  • Bouwen aan het merk Junea
  • Behoefte bij de klant creëren

We zitten in een fase met het bedrijf dat we snel groeien maar juist nu nog sneller door willen. Unieke marketing acties en de juiste branding moeten zorgen voor deze groei.

En daarom zoeken wij jou!

 

Unieke marketing en branding campagnes

Je wordt eindverantwoordelijk voor alle marketing en communicatie projecten. Je bedenkt, creëert en coördineert.

Enerzijds moet je enorm creatief zijn om de juiste campagnes te bedenken. Anderzijds ook een ‘Pietje precies’ die sterk is project management omdat je de spin in het web zal zijn.

Vanwege deze combinatie zoeken we echt iemand met ervaring bij een bedrijf of merk dat enorm gegroeid is door marketing.

  • Heb jij die ervaring? (Minimaal 4 jaar)
  • Lijkt het jou tof om mee te bouwen aan deze startup?
  • Vind je het gaaf om weer in een klein en bevlogen team te gaan werken?
  • Zoek jij een nieuwe baan van circa 16 a 32 uur (in overleg)?

Solliciteer dan snel en ga met ons mee op avontuur 👊

Mail je CV en motivatie naar patrick@junea.nl en hopelijk tot snel!