Slimme
selfservice
voor co-working spaces

Happy guests, better results.

Als vergaderlocatie of co-workingspace wil je het beste voor jouw gasten en klanten. Je wilt ze voorzien in al hun behoeftes. Met goede koffie, maar ook met goed eten en drinken. 

De Junea is de enige compacte selfservice automaat voor tussendoortjes, eten en drinken die volledig bediend wordt met de smartphone.

Een plug-and-play-concept dat je eenvoudig toevoegt aan je huidige dienstverlening. Je kunt de Junea eenvoudig commercieel inzetten dankzij een gebruiksvriendelijk klantportaal. Jij bepaalt zelf welke producten je aanbiedt en tegen welke prijs. 

De Junea is de perfecte aanvulling voor elke vergaderlocatie of co-workingspace. Met de Junea zorg je voor blije klanten en gasten en creëer je tegelijkertijd een extra inkomstenbron voor jouw bedrijf. Happy guests, better results!

Ontdek de Junea

De enige slimme en compacte selfservice automaten met eten en drinken voor iedere locatie.

 • Perfect voor iedere locatie

  Van recepties tot conference rooms. Door het compacte formaat past de Junea overal.

 • Bied het beste eten en drinken aan

  Verkoop 24/7 de lekkerste tussendoortjes en de beste drankjes. Stel je eigen assortiment samen of kies een van onze vulplannen.

 • Bediening met smartphone

  Gebruikers kunnen - zonder het downloaden van een app - eenvoudig een product kiezen en betalen met iDEAL, Apple Pay of creditcard.

 • Eenvoudig extra verdiensten

  Bepaal per product zelf de verkoopprijzen. Daarmee maak je van de Junea een extra inkomstenbron!

Bepaal zelf het assortiment
en de prijzen

Als workspace facilitator kun je ervoor kiezen om de Junea geheel vrij te exploiteren. Organisaties die de selfservice automaat willen inzetten als verdienmodel, kunnen gebruik maken van ons eenvoudige klantportaal. Hier kun je zelf de producten voor jouw Junea inkopen, prijzen instellen en de bevoorrading regelen. 

Wil je meer weten over hoe je de Junea kunt gebruiken als verdienmodel? Neem dan contact met ons op of vraag onze informatiebrochure aan.

Actueel inzicht in jouw klantportaal

In het klantportaal beheer je eenvoudig zelf jouw Junea. Hier krijg je inzicht in de actuele status van jouw productvoorraad. Als je de Junea inzet als verdienmodel, kun je in het klantportaal ook op elk moment de prijzen van de producten aanpassen.

Meer weten over
de Junea

We helpen je graag verder! Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.