De kantine van
de toekomst

voor het MKB!

Happy people,
better work.

Het was nog nooit zo gemakkelijk om jouw medewerkers op elk moment van de dag iets lekkers aan te bieden. Met de innovatieve selfservice automaten van Junea geef je jouw teams onbeperkt toegang tot de beste snacks, drankjes en maaltijden. Zonder dat je er veel omkijken naar hebt!

De Junea is een plug-and-play oplossing die slimme software en stijlvolle hardware op unieke wijze combineert. Jij leent de automaat en de gebruikers betalen voor de producten. Wel zo gemakkelijk! Vraag direct een gratis plaatsing aan of lees hier meer over de Junea.

Ontdek de Junea

De enige slimme en compacte selfservice automaten met eten en drinken voor iedere locatie.

 • Perfect voor iedere locatie

  Van kantoor tot kantine of vergaderruimte. Door het compacte formaat past de Junea overal.

 • Altijd het beste eten en drinken

  Geef jouw teamleden 24/7 onbemand toegang tot het beste eten en drinken. Kies uit één van onze samengestelde assortimenten.

 • Bediening met smartphone

  Gebruikers kunnen - zonder het downloaden van een app - eenvoudig een product kiezen en betalen met iDEAL, Apple Pay of creditcard.

 • Full service

  Je kunt ervoor kiezen om de inkoop en het bijvullen volledig door ons te laten verzorgen, zodat je nergens omkijken naar hebt!

Vraag direct een
gratis Junea aan!

De Junea hoeft jouw organisatie niets te kosten. Want iedere automaat wordt betaald via de opbrengsten van de producten die jouw gebruikers kopen.

Je kunt er ook voor kiezen om de Junea in te zetten als verdienmodel voor jouw bedrijf. Je bepaalt dan zelf jouw producten en prijzen.

Wil jij ook een gratis Junea op jouw werkplek? Vraag vrijblijvend een voorstel aan!

Tip ons jouw werkplek!

Mis jij ook snacks en drankjes bij jullie op kantoor of in de bedrijfskantine? En werken er minimaal 10 personen bij jouw bedrijf?

Tip ons dan met de gegevens van jouw bedrijf via het speciale 'tip formulier'!

Wij nemen daarna (geheel vrijblijvend!) contact op met jouw werkgever, om te bespreken of we gratis een Junea mogen plaatsen. Als wij dankzij jouw tip een Junea mogen plaatsen, ontvang jij 50 euro aanbrengbonus!

Meer weten over
de Junea

We helpen je graag verder! Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.