De Junea snacks snackautomaat op de verkoopvloer van een autodealer

De Pitstop van de toekomst!

Stel je voor, je loopt een druk autobedrijf binnen en ziet klanten zitten in de wachtruimte, sommigen met een verveelde blik op hun gezicht. Ze wachten op hun auto om gerepareerd of onderhouden te worden. Maar wat als je deze wachttijd zou kunnen veranderen in een moment van ontspanning en gemak?

De ultieme service

Daarvoor hebben wij een slimme, compacte vending machine ontwikkeld die naadloos past bij jouw bedrijf:

 • Snacks voor de gasten of medewekers
 • Compact en naadloos design voor de showroom of wachtruimte
 • Automatische voorraad aanvulling
 • Keuze uit een enorm assortiment
 • Diverse serviceabonnementen 
 • Flexibiliteit met keuze tot eigen huurtermijn
Onze slimme vending machines - Drinks en Snacks

Transformeer de wachttijd in een smakelijke beleving!

Bij Junea willen we dat gasten of medewerkers van autobedrijven het naar hun zin hebben. Met onze Junea automaat in de wachtruimte zorg je ervoor dat iedereen, klanten én medewerkers, altijd iets lekkers binnen handbereik heeft. Dat maakt wachten een stuk gezelliger!

Scan. Pick. Enjoy!

Je bedient de Junea met je smartphone. Je hebt dus geen pinpas of contant geld nodig. Je hoeft zelfs geen app te downloaden!

 • Makkelijk te gebruiken
 • Scan de QR code
 • Kies een product
 • Reken af met IDEAL
 • Of betaal met de Junea Wallet

Essential pakket

Dit servicepakket is geschikt voor iedere locatie die een goede service wil aanbieden, zonder er te veel omkijken naar te hebben en met lage kosten. Als bedrijf zijn de betaal je de laagste abonnementskosten, terwijl de prijs per product stijgt.

Ons 100% Verantwoord Assortiment! 

 • Specifieke dieetwensen, zoals vegan en glutenvrije snacks
 • Minder suiker = Minder caloriën
 • Rijk aan vezels
 • Gezonde vetten en vitaminen
 • Hoog in eiwitten
verantwoorde assortiment voor, kantoor, co-working space, etc

Happiness pakket

Dit servicepakket is geschikt voor werkgevers die net dat extra’s willen doen voor hun medewerkers. Je bent bereid om iets hogere kosten te hebben, op de voorwaarde dat je medewerkers mogen genieten van alle voordelen: denk aan meer keuze uit assortiment, lage prijs per product, gratis snackje en drankje van het huis en nog veel meer. 

Een gast bedient de Junea in de sportkantine, kantoor, catering eenvoudig met zijn mobiel

Ontdek de
Junea Modellen

Meer weten
over Junea?

Overal en altijd zijn ze er: die kleine momentjes die jouw dag maken of breken. Ook al lijken ze niet zo'n big deal, ze beïnvloeden hoe je dag loopt en hoe je je voelt. Met Junea worden die momentjes nog completer. Onze easy-to-use automaten zorgen ervoor dat je altijd iets lekkers te snacken of te drinken hebt, precies wanneer je daar zin in hebt.

Junea. Vending a smile. 

  Transformeer de Wachttijd in een Smakelijke Beleving!

  Bij Junea geloven we dat autobedrijven hun klanten een geweldige ervaring moeten bieden, van begin tot eind. Daarom hebben we de perfecte oplossing: de Junea automaat. Deze slimme en handige vending machine is speciaal ontworpen voor gebruik in de wachtruimtes van autobedrijven. Hiermee kunnen klanten op elk gewenst moment genieten van snacks en drankjes, waardoor de wachttijd aangenamer wordt. Bovendien profiteren je medewerkers ook van het gemak van snacks en drankjes, zonder het pand te hoeven verlaten.

  De Junea Snacks snackautomaat op een bijzetmeubel

  Ontdek onze servicepakketten!

  Binnen de autobranche zijn er twee servicepakketten die het meest gekozen worden. Het eerste is het Essential pakket, dat een standaard assortiment van populaire snacks en drankjes bevat. Bovendien kun je profiteren van lage abonnementsprijzen of zelfs gratis gebruik maken van de automaat als je meer dan 150 producten per maand verkoopt!

  Voor diegenen die willen investeren in de energie en vitaliteit van het personeel, hebben we het Happiness pakket. Dit pakket gaat verder dan alleen standaard snacks en drankjes. Het biedt ook de mogelijkheid om meer verantwoorde snacks te kiezen, waardoor je medewerkers kunnen genieten van gezondere opties tijdens hun werkdag. Ondanks dat de maandelijkse kosten iets hoger liggen, profiteren de gebruikers nog steeds van de laagste prijs per product.

  Zij gingen je voor...