Perfect voor
iedere locatie

Van kantoor tot kantine, van sportschool tot hotel. Dankzij het compacte formaat en de stijlvolle uitstraling past de Junea overal.

Altijd toegang tot eten & drinken

Even snel een tussendoortje voordat die lange meeting start. Een gezonde verse lunch met een lekker drankje na een drukke ochtend. Of juist een avondmaaltijd omdat je nog even door moet.

Eten en drinken zijn de basis voor een energieke en productieve dag. Dankzij de Junea kunnen jouw medewerkers en bezoekers altijd iets te eten of te drinken kopen. Of er dagelijks nu 5 of 250 personen over de vloer komen: let’s energize your company!

Wil jij ook een Junea op jouw werkplek?

Laat het ons weten! Geef de naam van jouw bedrijf en een contactpersoon aan ons door. Wij sturen hem of haar iets leuks en plaatsen gratis een Junea op proef!

Creëer de workspace
van de toekomst

 • Meer (werk)geluk en betere gezondheid

  Altijd toegang tot het beste eten en drinken

 • Geen contant geld of account nodig

  Betaal simpel en snel met je smartphone

 • Geen grote en ouderwetse automaten

  Stijlvolle en slimme selfservice automaten

 • Nooit gedoe met boodschappen

  De voorraad komt automatisch naar je toe

 • Zonder kosten voor het bedrijf

  Dankzij een slim en uniek prijsmodel

Kies jouw Junea

Ga voor de lekkerste tussendoortjes voor ieder moment met de compacte Junea Snacks. Bied verfrissende gekoelde drankjes aan met de Junea Drinks of een totaal assortiment met het lekkerste eten en drinken uit de Junea Fridge.

Met de Junea kunnen jouw medewerkers en bezoekers altijd iets te eten of drinken kopen en creëer je de (werk)plek van de toekomst!