De Junea Snackautomaat in de sportschool

Revenue
servicepakket

Open je eigen mini-shop en maak direct rendement met het aanbieden van mooie producten aan jouw gasten en bezoekers.

De voordelen van Revenue

  • Volledige controle: verkoop jouw eigen producten en bepaal jouw eigen prijzen. De omzet uit jouw productverkoop steek je in je eigen zak.
  • Weet je niet welke producten je wilt aanbieden? Dan helpen we je om een assortiment te vinden dat aansluit bij jouw bedrijf.
  • Je begint direct met het genereren van omzet en krijgt niet te maken met hoge investeringskosten.
  • Geef kortingen om (nieuwe) producten te promoten in jouw machine.
  • Je bent verantwoordelijk voor je eigen voorraadbeheer. Maar we kunnen dit ook voor je regelen. Dat doen we door je automatisch nieuwe producten te sturen als jouw machine bijna leeg is.
  • Jouw online klantomgeving geeft handige inzichten in jouw productverkoop waarmee je jouw assortiment en prijzen continu kunt optimaliseren.
De hotel smart vending machine van Junea bij Fletcher Hotel

Of je nu aan het uitbreiden, diversifiëren of aan het innoveren bent, als ondernemer ben je altijd op zoek naar nieuwe manieren om jouw omzet te verhogen. Dit pakket is speciaal ontworpen voor bedrijven als hotels, sportscholen, evenementenlocaties, pretparken en retailers. Met dit pakket kunnen zij de vending machine inzetten om een nieuwe inkomstenbron te creëren voor hun business en te profiteren van de productverkoop.
 
Als je dacht dat je jouw hele bedrijfsstrategie moet omgooien om je omzet te verhogen, heb je het mis. Met de Junea is dit namelijk helemaal niet moeilijk. Onze slimme selfservice machine heeft de potentie om jouw inkomsten direct te verhogen door simpelweg een Junea op jouw locatie te plaatsen.
 
Voor een vast maandelijks bedrag kun je de machine gebruiken om snacks, drankjes en andere consumentenproducten naar keuze aan te bieden aan jouw klanten en bezoekers. Dit betekent dat je het assortiment van de Junea kunt uitbreiden met producten zoals cosmetica, simkaarten, USB-opladers, hygiëneproducten en nog veel meer!  Jij bepaalt de producten en hun prijzen (maar we kunnen je hier natuurlijk ook een handje bij helpen). Met de Junea creëer je dus gemakkelijk een nieuwe inkomstenbron terwijl je tegelijkertijd een gebruiksvriendelijke service verschaft aan jouw klanten en bezoekers. 

De assortimenten
van het Revenue pakket!

Wil jij graag snacks en drinks aanbieden? Of toch liever opladers, slotjes of deodorant verkopen? Alles is mogelijk! Bepaal jouw gewenste assortiment

Gezonde snacks voor in de Junea snacks automaat

Verantwoord Snacks

Beschikbaar in: Essential, Happiness & Revenue

Geniet op een verantwoorde wijze met chocola van bijvoorbeeld Eat Natural en B’tween. Aangevuld met onder andere knapperige Wasa crackers, verantwoorde notenmix en oven backed Lays Chips

Classic Snacks

Beschikbaar in: Essential, Happiness & Revenue

Een fijne mix van bijvoorbeeld Kinder Bueno, Snickers en M&M’s maar ook lekker krokante Lays chips, zoete RedBand snoepjes en knapperige nootjes.

Convenience

Beschikbaar in: Revenue

Een smartphone-oplader in een hotel, een golfbal op de golfbaan of een slot bij een opslagruimte. De Junea is perfect te gebruiken voor kleine compacte convenience producten.

Een mix van verantwoorde en klassieke snacks voor in de junea snacks snackautomaat

Mixed Snacks

Beschikbaar in: Happiness & Revenue

Mix de hardlopers uit het classic assortiment met de lekkerste verantwoorde tussendoortjes. En als je wilt, verlagen we de prijzen van de gezondere optie!
 

Fit Snacks

Beschikbaar in: Revenue

In samenwerking met Body & Fit hebben wij assortiment ontwikkeld met diverse proteïne en eiwit producten zoals Smart Protein Chips, Vegan Protein Bars en Whey Perfection.

Verantwoord Drinks

Beschikbaar in: Essential, Happiness & Revenue

Geniet op een verantwoorde wijze met Coca Cola Zero, Fanta Exotic, No Sugar en de RedBull sugar free. Aangevuld met diverse Schulp en Chaudfontaine dranken.

Classic Drinks

Beschikbaar in: Essential, Happiness & Revenue

Een mix van bijvoorbeeld Coca Cola, Fanta en Chocomel maar ook lekker een verfrissende RedBull, Fuze Tea, Rivella, Sprite of Chaudfontaine.

Fit Drinks

Beschikbaar in: Revenue

Zit jij in de sport business en wilt graag sportdrankjes verkopen? Dan kan ik jou geruststellen, want wij bieden ook een assortiment aan met diverse sportdrankjes zoals Aquarius, FitAid en Chaudfontaine.

RedBull only

Beschikbaar in: Revenue

In samenewerking met RedBull hebben wij een assortiment ontwikkeld met diverse RedBull drankjes zoals de RedBull Watermelon, RedBull sugar free en natuurlijk niet te vergeten de orginal RedBull.

Pas het assortiment van de Junea snacks snackautomaat aan naar je eigen voorkeur

en meer...

Beschikbaar in: Revenue

De Junea leent zich perfect om jouw producten 24/7 onbemand aan te bieden. Heb jij een product en wil jij weten of de Junea geschikt is om dit product te verkopen – neem contact met ons op!

hotel

Prijzen Revenue pakket

We werken uitsluitend met een abonnementsmodel. Dat betekent dat je voor onze service betaalt via een maandelijks bedrag. Deze prijs is inclusief de machine en het onderhoud ervan, onze slimme software, de Junea Wallet app en de automatische bevoorrading van de producten.

Junea Snacks- €59,95 p/m
Junea Drinks- €119,95 p/m

 

Overige servicepakketten