hotel

Smart vending machine voor 
jouw hotel

Ontdek de perfecte aanvulling voor jouw hotel met onze smart vending machines. Bied je gasten 24/7 gemak en keuze uit een breed assortiment snacks en drankjes, direct in uw hotel. Of het nu gaat om een snelle snack na een late aankomst of een verfrissend drankje na een dag vol avonturen, onze automaten staan altijd klaar!

Hotel Smart Vending Machines

 • 24/7 toegang tot F&B en non-food

  Geef je gasten toegang tot een scala aan eten, drinken, en non-food opties.

 • Stijlvolle toevoeging aan jouw interieur

  Een mooie toevoeging aan de uitstraling van je hotel.

 • Richt het in naar jouw wens                                                                                           Stem het af op de specifieke voorkeuren en behoeften van jouw hotel.

 • Beheer jouw machines online

  Beheer jouw automaten eenvoudig online.

Junea Snacks snack automaat en Junea Drinks drankautomaat naast elkaar.

24/7 service in jouw hotel

Als hotel sta je voor de uitdaging om je gasten 24/7 de beste service te bieden. Het voldoen aan de behoeften van gasten die op verschillende tijden arriveren kan een uitdaging zijn. Maar wat als je altijd hoogwaardige service kunt bieden, zelfs wanneer het restaurant gesloten is? De Junea smart vending machine is dé perfecte aanvulling op jouw hotel, waarmee je gasten op elk moment van de dag kunt voorzien van niet alleen verfrissende drankjes en snacks, maar ook van essentiële non-food producten. Gasten vergeten soms belangrijke items zoals oortjes of opladers. Met de Junea Non-Food kunnen ze deze direct verkrijgen, zonder dat er een bemande receptie of winkel nodig is!

hotel

Verrijk de gastervaring 

Onze hotel vending automaten zijn niet alleen een bron van gemak, maar ook een verlengstuk van de gastvrijheid in jouw hotel. Dankzij ons flexibele assortiment en eenvoudige beheer verrijk je de verblijfservaring zonder extra personeelskosten.

Laat je gasten genieten van een breed scala aan opties die altijd beschikbaar zijn en perfect zijn afgestemd op hun behoeften. Zo kun je een onvergetelijk verblijf creëren en een sterke band opbouwen met je gasten.

De hotel smart vending machine van Junea bij Fletcher Hotel

Meer dan alleen 
snacks en drankjes!

Bij Junea gaan de mogelijkheden verder dan alleen snacks en drankjes. Wil je ook handige items aanbieden zoals zakdoekjes, lippenbalsem en handgel? Dat kan met onze non-food automaten.

Als je je eigen items wilt aanbieden, laat het ons dan weten en we testen het graag voor je uit. Zo ben je verzekerd dat jouw assortiment perfect past en goed functioneert in onze automaten!

Vreugdevolle vrouw

Richt jouw eigen 
mini-winkel in

Bij Junea begrijpen we dat elk hotel zijn eigen unieke kenmerken heeft. Daarom bieden we met ons abonnementsmodel de ultieme flexibiliteit om je eigen mini-winkel volledig aan te passen aan de specifieke behoeften en sfeer van jouw accommodatie. Met ons abonnementsmodel kun je zelf het assortiment samenstellen, heb je de vrijheid om jouw eigen leverancier te kiezen (of in te kopen bij Junea) en behoud je volledige controle over de prijsstelling en opbrengsten.

Vrouw doet aan selfservice en haalt snack uit de Junea snacks hotel

In 4 simpele stappen een Junea bij jouw hotel!

Junea drinks of snacks vending machine huren Kantoor / co-working / industrie

Kies jouw model

Kies uit Junea Snacks, Drinks, Non-Food of combineer ze voor optimale service.

Junea snacks snackautomaat - vrouw achter laptop

Personaliseer naar jouw smaak

Wil je zelf de automaat beheren of laat je het liever aan ons over?

Junea snacks snackautomaat - Junea smart vending machine ingepakt en klaar voor levering

Levering

Binnen slechts 7 dagen staat de Junea bij jou op locatie!

hotel

Laat het genieten beginnen!

Bezorg jouw gasten onvergetelijke momenten!

Creëer de perfecte mix!

Bied jouw hotelgasten de ultieme service door de slimme combinatie van onze Junea vendingmachines. Kies voor een volledig aanbod door verschillende automaten te combineren - of het nu gaat om snacks, drankjes, non-food producten, of een combinatie van deze opties. Wij staan klaar om een op maat gemaakte oplossing te bieden die perfect aansluit bij de uitstraling en behoeften van jouw hotel. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

 

Deze hotels gingen je voor...

Snel leverbaar in NederlandBelgië

Onze slimme vending machines zijn snel leverbaar en kunnen moeiteloos geïnstalleerd worden in hotels door heel Nederland. Als je interesse hebt in het huren van een hotel snack automaat, frisdrank automaat of non-food vending machine, neem dan nu contact op. We bespreken graag de mogelijkheden voor levering in Nederland & België.

Junea snacks snackautomaat - Junea smart vending machine ingepakt en klaar voor levering

Meer weten?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag vrijblijvend contact met je op! 

Junea.Vending a smile. 

  Ontdek de 
  Junea modellen

  Veel gestelde vragen

  Hoe werkt de Junea vending machine?
  Hoe onderscheid Junea zich van traditionele vending machines?
  Hoe vraag ik een smart vending machine aan?