Het Junea Essential Pakket voor tevreden klanten en personeel

Essential 
servicepakket

Geef jouw medewerkers of bezoekers direct toegang tot een beetje extra energie op de werkvloer met de Junea vending machine

De voordelen van Essential

    • Direct toegang tot een beetje extra energie op jouw locatie met klassieke tussendoortjes en drankjes vanuit de Junea.
    • Met het Essential pakket betaal je altijd de laagste abonnementskosten - bij 150 transacties per maand is de automaat zelfs gratis.
    • We sturen automatisch nieuwe producten naar jouw locatie voordat jouw Junea leeg raakt. Het enige waar je je nog druk om hoeft te maken is het bijvullen van de machine.
    • Geen omkijken naar het service en onderhoud van jouw Junea.

Ben jij actief in de vastgoedwereld en faciliteer jij co-working spaces, grotere kantoorcomplexen of semi-publieke ruimtes die door veel mensen worden bezocht? Of ben je de eigenaar van een grote productiefaciliteit of een distributiecentrum met veel vaste werknemers? Dan is dit het ideale pakket voor jou!
 
Omdat dit plekken zijn die op dagelijkse basis veel bezoekers trekken, is het jouw taak om hun ervaring van jouw locatie zo plezierig mogelijk te maken. En hoe kun je dat beter doen dan met een slimme food & drinks service waar je vrijwel geen omkijken naar hebt?
 
Soms hebben jouw bezoekers of medewerkers behoefte aan wat lekkers, iets waar de koffiemachine of de waterkoeler ze niet in kan voorzien. Of het nu is om extra energie op te doen, om even te ontspannen tijdens hun pauzes, of om simpelweg te genieten van een lekkere snack of drankje: met de Junea kun je nu een essentiële food & drinks service aanbieden zonder je zorgen te hoeven maken over de kosten of het onderhoud van de machine. Laat dat allemaal maar aan ons over!

Een bijgevulde vending machine voor blij personeel

De assortimenten van
het Essential pakket

Een Junea Snacks met klassieke tussendoortjes of toch liever een Junea Drinks voor verfrissende drankjes. Bepaal jouw gewenste assortiment

Classic Snacks

Beschikbaar in: Essential, Happiness & Revenue

Een fijne mix van bijvoorbeeld Kinder Bueno, Snickers en M&M’s maar ook lekker krokante Lays chips, zoete RedBand snoepjes en knapperige nootjes.

Classic Drinks

Beschikbaar in: Essential, Happiness & Revenue

Een mix van bijvoorbeeld Coca Cola, Fanta en Chocomel maar ook lekker een verfrissende RedBull, Fuze Tea, Rivella, Sprite of Chaudfontaine.

RedBull only

Beschikbaar in: Essential, Happiness & Revenue

In samenewerking met RedBull hebben wij een assortiment ontwikkeld met diverse RedBull drankjes zoals de RedBull Watermelon, RedBull sugar free en natuurlijk niet te vergeten de original RedBull.

Verantwoord Snacks

Beschikbaar in: Happiness & Revenue

Mixed Snacks

Beschikbaar in: Happiness & Revenue

 

Verantwoord Drinks

Beschikbaar in: Happiness & Revenue

Fit Snacks

Beschikbaar in: Revenue

Convenience

Beschikbaar in: Revenue

Fit Drinks

Beschikbaar in: Revenue

en meer...

Beschikbaar in: Revenue

De Junea drankautomaat in een wachtruimte op kantoor.

Prijzen Essential pakket

We werken uitsluitend met een abonnementsmodel. Dat betekent dat je voor onze service betaalt via een maandelijks bedrag. Deze prijs is inclusief de machine en het onderhoud ervan, onze slimme software, de Junea Wallet app en de automatische bevoorrading van de producten.

Junea Snacks- €24,95 p/m
Junea Drinks- €34,95 p/m

Vrouw die enthousiast is over Junea

Overige servicepakketten