De Junea

Junea is de compacte, gebruiksvriendelijke en stijlvolle vendingmachine.

De Junea

De Junea is ontwikkeld als antwoord op de vraag naar een variant op de traditionele vendingautomaten. De voorgangers van de Junea zijn namelijk allemaal groot, log en prijziger De Junea daarentegen, is helemaal van nu. Met haar subtiele, compacte en stijlvolle design past de Junea in iedere zakelijke ruimte.

De Junea is de eerste compacte, innovatieve en stijlvolle vendingmachine voor snacks. Dankzij haar kleine formaat is ze perfect geschikt voor op kantoor of in de kantine. En uiteraard in vergader- of flexwerklocaties.

Onze focus ligt hierbij op gezondere snacks en tussendoortjes, omdat wij geloven dat gezonde voeding belangrijk is voor een gezond, fit en energiek leven waardoor de beste prestaties geleverd kunnen worden.

Bekijk in 1 minuut hoe de Junea werkt...

De formaten

De Junea is verkrijgbaar is 2 verschillende formaten. De Junea is te plaatsen naast de koffieautomaat, op een pantry of in de keuken. Je kunt zelf kiezen welke Junea het beste past in de ruimte en het beste past bij de verwachte afname van snacks. Wij adviseren graag in het maken van een keuze zodat de Junea optimaal tot haar recht komt!

Medium: 44 x 75 x 52 cm (bxhxd), ruimte voor zo'n 110 snacks
Large: 52 x 82 x 57 cm (bxhxd), ruimte voor zo'n 130 snacks

Huur een Junea

Je huurt de Junea en verzorg je zelf het bijvullen de snacks. De opbrengsten van de verkoop komen dan uiteraard ook voor jouw rekening. Eens per maand ontvang je van ons een afrekening met de verkopen van die maand. 

"Voor op kantoor, op vergaderlocaties of flexwerkplekken. Dankzij haar stijlvolle en compacte design past de Junea in iedere mogelijke zakelijke locatie."

Heb je interesse in een Junea?

Laat een berichtje achter en wij nemen contact met je op!

Stap voor stap bespreken we samen alle mogelijkheden! We kunnen ons goed voorstellen dat je nog veel vragen hebt, het is immers een bijzonder en nieuw product. In een gesprek van 10 minuten kunnen we samen kijken naar de beste manier om de Junea bij jou te plaatsen!