De ontwikkeling van onze smart vending machines

Levering van de eerste Junea's van start

De Junea is per 1 februari 2021 eindelijk beschikbaar in heel Nederland! Je kunt de Junea nu bestellen via onze website.

1 februari 2021

De enige slimme selfservice automaat voor de lekkerste tussendoortjes en het beste eten en drinken is eindelijk beschikbaar in heel Nederland! Je kunt de Junea vanaf nu bestellen via onze website.

Vertraging door corona

Ondanks dat de officiële lancering van de Junea vending machine wat vertraging opliep vanwege de gevolgen van de coronacrisis, maak de slimme selfservice automaat per 1 februari 2021 toch echt zijn opwachting in Nederland.

Voor Junea-bedenker Patrick Stooker voelt het als het juiste moment om de Junea aan het grote publiek te presenteren. “Ondanks de lockdown merk je dat het licht aan het eind van de tunnel in zicht komt,” aldus Stooker. “Als de bedrijven straks weer op volle toeren draaien, dan kan de Junea van toegevoegde waarde zijn op iedere werkplek.” 

De Junea komt in drie varianten

De Junea is de eerste compacte selfservice-automaat die geschikt is voor iedere locatie. De automaat is volledig connected en eenvoudig te bedienen met de smartphone. Gebruikers scannen de QR-code op het apparaat, kiezen een product en betalen met iDEAL, waarna het product direct wordt uitgegeven.

De Junea komt in drie verschillende varianten. De Junea Snacks (voor de lekkerste tussendoortjes), de Junea Drinks (voor gekoelde drankjes) en de Junea Fridge (voor vers eten en drinken). Voor deze eerste levering is alleen de Junea Snacks beschikbaar. De andere Junea-varianten worden in de zomer van 2021 verwacht. 

Gratis proefplaatsing

Wie de Junea nu bestelt, krijgt de automaat binnen enkele weken geleverd op zijn locatie. Bovendien heeft iedereen de mogelijkheid om de Junea eerst een maand gratis op proef te laten plaatsen.