Aangenaam.
Wij zijn Junea.

Gamechangers

Het beste uit jouw dag kunnen halen. Dat is waar wij jou graag bij helpen. Door goed eten en drinken overal beschikbaar te maken. Zodat jij op ieder moment kunt genieten van het juiste tussendoortje, drankje of maaltijd.

We houden ervan om mensen blij te maken met onze ideeën en oplossingen. En dit doen we graag op onze eigen (of noem het eigenwijze) manier. We volgen geen gebaande paden maar kiezen zelf de best passende route. En als we daar een compleet nieuw concept voor moeten bedenken, worden we daar enthousiast en gedreven van.

Met de Junea vending machine zorgen we dat de lekkerste tussendoortjes en het beste eten en drinken op iedere locatie toegankelijk worden. Zodat iedereen altijd voldoende energie heeft om het maximale uit zijn of haar dag te halen.

Junea. Vending a smile.

Onze visie

Ze zijn er overal en altijd: kleine momenten die een grote impact hebben op jouw dag. Ze lijken misschien niet zo belangrijk, maar ze beïnvloeden hoe je dag verloopt, hoe je je voelt en wat je bereikt. De Junea helpt je om deze momenten net even completer, beter en leuker te maken door jou 24/7 toegang te geven tot het beste eten en drinken. Met gebruiksvriendelijke selfservice automaten die ervoor zorgen dat je voortaan altijd nieuwe energie op kunt doen wannneer je dat nodig hebt.

“We're not here to sell food and drinks. We're here to facilitate little moments that make a difference in someone's day.” 
- Bas Smit - co-founder Junea

De mensen achter Junea

Ontmoet onze eerste aanspreekpunten.

Luca Kral