Junea snacks in autobedrijf of Hotel

Aangenaam.
Wij zijn Junea.

Vending A Smile!

Onze Kernwaarden: Vending A Smile!

Bij Junea geloven we dat een geweldige ervaring begint met een glimlach. Daarom hebben we onze kernwaarden samengebracht in het acroniem "A Smile", wat staat voor Assertive, Sparkling, Moments, Innovative en Leadership. Deze kernwaarden vormen het fundament van ons bedrijf en inspireren ons in alles wat we doen.

Assertive

We zijn vastberaden en zelfverzekerd in onze aanpak. We nemen initiatief en zetten ons volledig in om onze doelen te bereiken. We streven ernaar om grenzen te verleggen en nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

Sparkling

We zijn sprankelend en enthousiast in alles wat we doen. We geloven in de kracht van positiviteit en streven ernaar om onze omgeving op te fleuren met onze energie en enthousiasme. We willen een sprankelende indruk achterlaten bij onze klanten en partners.

Moments

We hechten waarde aan de momenten die we creëren. We streven ernaar om bij te dragen aan bijzondere ervaringen en gedenkwaardige momenten voor onze klanten. We willen een glimlach op hun gezicht toveren en waardevolle herinneringen creëren.

Innovative 

We zijn innovatief en vooruitstrevend in onze benadering. We omarmen verandering en zoeken voortdurend naar nieuwe manieren om onze klanten te verrassen en te inspireren. We zijn gedreven door creativiteit en streven ernaar om constant te innoveren.

Leadership

We tonen leiderschap in ons vakgebied. We streven ernaar om trendsetters te zijn in de vendingindustrie en voorop te lopen in onze benadering. We willen een positieve invloed uitoefenen op onze branche en anderen inspireren om ook leiderschap te tonen.

Energize

Wij brengen energie en sfeer naar de werkvloer met onze heerlijke snacks en drankjes, zodat elke medewerker zich op zijn best voelt en optimaal presteert. Bij Junea draait het ons allemaal om het energizen van jouw organisatie en collaga's, iedere dag weer.

Deze kernwaarden vormen de leidraad voor ons dagelijks werk en de manier waarop we met elkaar en onze klanten omgaan. Ze definiëren wie we zijn en waar we voor staan als bedrijf. Bij Junea is het onze passie om niet alleen innovatieve en hoogwaardige automaten te bieden, maar ook om een glimlach op het gezicht van iedereen te toveren die met ons in aanraking komt.

De mensen achter Junea

Ontmoet onze eerste aanspreekpunten.