Happiness
servicepakket

Investeer in de energie en vitaliteit van jouw mensen door het aanbieden van heerlijke en verantwoorde tussendoortjes en drankjes.

De voordelen van Happiness

    • Geef jouw medewerkers 24/7 toegang tot de tussendoortjes en drankjes die ze lekker vinden. Ze hoeven zich dus nooit meer hongerig of dorstig te voelen. 
    • Jouw medewerkers betalen een lage prijs voor de producten. Wil jij de prijzen van bijvoorbeeld de verantwoorde producten nog verder verlagen kan dat eenvoudig via de online klantomgeving.
    • Of geef jouw medewerkers kortingen via hun Junea Wallet en maak het bestelproces nog makkelijker. Wij geven jouw medewerkers alvast het eerste tussendoortje gratis bij het aanmaken van de Wallet.
    • We zullen je automatisch nieuwe producten toesturen wanneer de machine bijna leeg is. Met dit betaalbare abonnement ontzorgen wij je op alle vlakken. Je hoeft je dus alleen maar druk te maken over het eenvoudig bijvullen van de machine ;-)!

In een wereld waarin iedereen voluit wil genieten van het leven, is het vaak een uitdaging om mensen blij en tevreden te houden tijdens hun werk. Werknemers hebben een grote behoefte om zich gewaardeerd te voelen en verwachten steeds meer van hun werkgevers, waaronder vaste bedrijfsservices zoals een koffieautomaat en lekkere tussendoortjes op de werkvloer.
 
Tegenwoordig hebben bedrijfsleiders de zware taak om de ideale werkomgeving te creëren waarin hun mensen kunnen uitblinken. Ze moeten moeite doen om te voorkomen dat hun werknemers hun focus verliezen of slaperig en hongerig worden tijdens hun werk. En één manier om dit te doen is om ze toegang te geven tot food & drinks services waarmee ze altijd een momentje kunnen pakken om extra energie op te doen of om even te relaxen.
 
Dit is precies waar wij goed in zijn! Wij zijn er om jou te helpen met het faciliteren van plezierige momenten in het dagelijks leven van jouw werknemers. Momenten waarop ze energie kunnen opdoen en hen motiveren tijdens hun pauzes. Momenten die de kracht hebben om te verrassen en die mensen gelukkiger maken tijdens hun werk. En momenten die simpelweg bedoeld zijn om van te genieten!

De assortimenten van 
het Happiness pakket

Ga jij voor de klassiekers of wil je juiste de meer verantwoorde producten aanbieden. Uiteraard is een mix ook mogelijk. Bepaal jouw gewenste assortiment

Verantwoord Snacks

Beschikbaar in: Happiness & Revenue

Geniet op een verantwoorde wijze met chocola van bijvoorbeeld Eat Natural en B’tween. Aangevuld met onder andere knapperige Wasa crackers, verantwoorde notenmix en oven backed Lays Chips

Classic Snacks

Beschikbaar in: Essential, Happiness & Revenue

Een fijne mix van bijvoorbeeld Kinder Bueno, Snickers en M&M’s maar ook lekker krokante Lays chips, zoete RedBand snoepjes en knapperige nootjes.

Mixed Snacks

Beschikbaar in: Happiness & Revenue

Mix de hardlopers uit het classic assortiment met de lekkerste verantwoorde tussendoortjes. En als je wilt, verlagen we de prijzen van de gezondere optie!
 

Verantwoord Drinks

Beschikbaar in: Happiness & Revenue

Geniet op een verantwoorde wijze met Coca Cola Zero, Fanta Exotic, No Sugar en de RedBull sugar free. Aangevuld met diverse Schulp en Chaudfontaine dranken.

Classic Drinks

Beschikbaar in: Essential, Happiness & Revenue

Een mix van bijvoorbeeld Coca Cola, Fanta en Chocomel maar ook lekker een verfrissende RedBull, Fuze Tea, Rivella, Sprite of Chaudfontaine.

RedBull only

Beschikbaar in: Essential, Happiness & Revenue

In samenewerking met RedBull hebben wij een assortiment ontwikkeld met diverse RedBull drankjes zoals de RedBull Watermelon, RedBull sugar free en natuurlijk niet te vergeten de orginal RedBull.

Fit Snacks

Beschikbaar in: Revenue

Convenience

Beschikbaar in: Revenue

Fit Drinks

Beschikbaar in: Revenue

en meer...

Beschikbaar in: Revenue

Prijzen Happiness pakket

We werken uitsluitend met een abonnementsmodel. Dat betekent dat je voor onze service betaalt via een maandelijks bedrag. Deze prijs is inclusief de machine en het onderhoud ervan, onze slimme software, de Junea Wallet app en de automatische bevoorrading van de producten.

Junea Snacks- €44,95 p/m
Junea Drinks- €64,95 p/m

Bij het Happiness pakket brengen we eenmalige plaatsingskosten van €89,- in rekening. De machine zelf blijft eigendom van Junea. Je kunt jouw abonnement op ieder moment en geheel vrijblijvend opzeggen.*

*We zullen alleen een eenmalig tarief van €189,- in rekening brengen als we jouw Junea binnen 18 maanden weer moeten ophalen.

Overige servicepakketten