Smart vending machine voor jouw sportschool

Al meer dan 100+ sportscholen hebben gekozen voor de smart vending machines van Junea. Verbeter je service en bespaar tijd, moeite, en personeelskosten. Voeg met de Junea smart vending machine een onbemand teamlid toe dat 24/7 klaarstaat!

Sportschool Smart Vending Machines

 • Compact en stijlvol

  De Junea is een stijlvolle toevoeging aan iedere sportschool.

 • Eenvoudig te gebruiken

  Leden scannen de QR-code, kiezen zelf het product en betalen eenvoudig met de smartphone.  

 • Realtime inzicht in je cijfers

  Krijg direct toegang tot je voorraad- en verkoopgegevens. Realtime inzicht, betere beslissingen.

 • Richt het in naar jouw wens

  Kies zelf je assortiment en leverancier, stel je eigen verkoopprijzen vast en behoud alle inkomsten!

Bied extra service aan je leden

Jouw leden hoeven niet meer naar hun kluis te lopen om cash, pinpas of portemonnee te pakken. Het enige wat ze nodig hebben, is hun mobiele telefoon, die iedereen altijd bij zich heeft. Tijdens het sporten zin in een gezonde snack of een verfrissing? De leden kunnen eenvoudig onze smart vending machines bedienen.

Scan de QR-code, kies één of meerdere producten en reken eenvoudig af met iDEAL. Met deze extra services bied je jouw leden een optimale sportbeleving. Investeer in extra service en maak je sportschool klaar voor de toekomst!

Een sportdrankje kopen in de sportschool via de Junea app

Real-time inzicht in jouw cijfers

Beheer de Junea vending machine moeiteloos vanaf elke sportschool locatie met onze slimme software. Onze gebruiksvriendelijke software geeft je volledige controle over je Junea vending machines, waar je ook bent. Krijg real-time inzicht in voorraad, verkoopcijfers en omzet per machine of per locatie. Geen administratief gedoe meer!

Kies voor je eigen sport assortiment voor jouw vending machine

Geen sportschool is hetzelfde. En dat snappen we bij Junea. Daarom bieden we je met ons Customize Pakket de ultieme flexibiliteit om jouw vendingautomaten volledig af te stemmen op jouw behoeften en die van jouw leden. Met ons Customize Pakket bepaal je zelf je sport assortiment, kies je jouw eigen leverancier (mogelijkheid tot inkoop bij Junea), stel je je eigen verkoopprijzen vast en behoud je alle inkomsten. Bepaal eenvoudig wat je wilt, en wij realiseren het voor jou!

Met Junea heb je de perfecte partner voor jouw vendingbehoeften. Laat ons samenwerken om jouw sportschool te voorzien van de beste vendingautomaten en -oplossingen!

Kies jouw gezonde snacks & dranken

In onze snack & drank vending automaten kun je jullie eigen assortiment aanbieden. Wil je liever volledig ontzorgt worden? Kies dan voor het bewezen FITAID assortiment of ons Junea sportassortiment.

Het FITAID assortiment is ontwikkeld door topsporters en bevat producten die optimaal presteren bevorderen. Het Junea sportassortiment bevat een breed scala aan producten, van gezonde snacks tot sportvoeding en proteine shakes. We bieden scherpe prijzen voor onze producten, zodat je jouw leden een goede deal kunt aanbieden.

Wij helpen jou op weg door te delen wat goed werkt bij andere (sport)locaties. Zo kunnen wij jou goed adviseren met het juiste assortiment voor jouw sportschool.

Samenwerking met FITAID  

FITAID, de beste sport-energie- en hersteldrank ter wereld, gezoet met biologische blauwe agave, bevat pure cafeïne uit groene thee en een effectieve mix van vitaminen. Het is de ideale keuze voor voor, tijdens en na je training!

In 2023 zijn we een prachtige samenwerking aangegaan met FITAID, gericht op het uitrusten van alle Crossfit en Functional Fitness locaties met een Junea X FITAID automaat.

In 4 simpele stappen en Junea bij jouw sportschool!

Kies jouw model

Junea Snacks, Junea Drinks of combineer beide voor een complete service.

Junea snacks snackautomaat - vrouw achter laptop

Customize naar wens

Wil je de automaat zelf beheren? Of wil je je laten ontzorgen?

Junea snacks snackautomaat - Junea smart vending machine ingepakt en klaar voor levering

Afleveren

Binnen 7 dagen staat de Junea op jouw locatie!

Genieten!

Voorzie jouw mensen van heerlijke momenten!

Huur zowel onze Snack en Drinks vending machines en profiteer van alle voordelen

Wil je jouw leden de ultieme service bieden en tegelijkertijd tijd en geld besparen? Kies dan voor de slimme combinatie van onze Junea vending machines. Kies je zowel voor het huren van onze Junea Snacks als Junea Drinks vending machines voor jouw sportschool, dan profiteer je van vele voordelen. Zo ontvang je extra korting op ons service abonnement, biedt je jouw leden maximale service en ga je voor maximaal rendement. 

Ben je klaar om jouw service naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Deze sportscholen gingen je voor...

Snel leverbaar in Nederland & België

De vending machines van Junea hebben een moderne en stijlvolle uitstraling die goed past bij de hedendaagse stijl van een sportschool. Onze machines zijn compacter dan traditionele vending machines en hebben alle onnodige hardware verwijderd. Ben je geïnteresseerd in het huren van de snackautomaat, drankautomaat of non-food vending machine? Neem dan nu contact op en we bespreken graag de mogelijkheden voor levering in Nederland & België. 

Junea snacks snackautomaat - Junea smart vending machine ingepakt en klaar voor levering

Meer weten?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag vrijblijvend contact met je op! 

Junea.Vending a smile. 

  Veel gestelde vragen

  Wat zijn de voordelen voor een sportschool van het huren van een vending machine?
  Hoe werken de Junea vending machines voor een gebruiker in de sportschool?
  Welke automaten heeft Junea ontwikkeld?
  Wat zijn de voordelen van het FITAID assortiment?
  Welke mogelijkheden en prijzen bieden jullie aan voor een vending machine in mijn sportschool?