Blibiotheek stock foto

Smart vending machine voor jouw bibliotheek

Maak een bezoek aan jouw bibliotheek nog aangenamer voor je bezoekers met Junea’s smart vending machines. Geef hen de mogelijkheid om te genieten van snacks, drankjes en andere benodigdheden tijdens het lezen of studeren. Met Junea maak je van jouw bibliotheek een gastvrije en moderne omgeving!

Bibliotheek Smart Vending Machines

 • Gemakkelijk te gebruiken

  Iedereen die een smartphone kan bedienen, kan bij Junea bestellen en de automaat bijvullen.

 • Automatische bevoorrading

  Je ontvangt automatisch een bijvulbestelling als je automaat bijna leeg raakt.

 • Extra service tegen lage maandelijkse kosten                                                     Bied de bezoekers van je bibliotheek extra service zonder hoge kosten..

 • Compact en stijlvol

  Junea's vending machines passen in elke ruimte en zijn een mooie aanvulling aan ieder interieur.

Junea Snacks snack automaat en Junea Drinks drankautomaat naast elkaar.

Cateringgemak voor jouw Bibliotheek

In veel bibliotheken ontbreekt het aan cateringmogelijkheden voor bezoekers, waardoor ze soms met een knorrende maag zitten tijdens het lezen of studeren. Maar met Junea's slimme vending machines kunnen bibliotheken nu eenvoudig, 24/7 snacks en drankjes aanbieden aan hun gasten, waardoor ze kunnen genieten van een ontspannen leeservaring zonder hongerig te worden. Laat je bezoekers zich thuis voelen in de bibliotheek, met alles wat ze nodig hebben binnen handbereik.

Junea snacks snackautomaat - vrouw die snacks besteld

Automatische voorraad 

Met Junea's slimme vending machines voor bibliotheken hoef je je nooit zorgen te maken dat de voorraad opraakt. Onze geavanceerde systemen detecteren wanneer de machine dreigt leeg te raken, dan wordt er automatisch een nieuwe bijvulbestelling aangemaakt, zodat je gasten altijd een ruime keuze aan snacks en drankjes hebben tijdens hun bibliotheekbezoek.

Opimaliseer de ervaring van je bezoekers vanaf 24,95 per maand!

Huur een Junea smart vending machine voor jouw bibliotheek en opimaliseer de ervaring van je bezoekers zonder grote investeringen. Kies het aantal machines dat je nodig hebt en geniet van flexibele huuropties. Met Junea heb je al een vending machine vanaf slechts 24,95 per maand!

Onmisbare food & drinks service voor de bibliotheek

Soms hebben de bezoekers van jouw bibliotheek behoefte aan een verfrissing, iets waar de koffiemachine of de waterkoeler ze niet in kan voorzien. Of het nu gaat om het krijgen van een energieboost voor het leren, om te ontspannen tijdens het lezen, of gewoon om te genieten van een heerlijke snack of drankje: met Junea bied je nu een onmisbare food & drinks service aan, zonder gedoe over kosten of onderhoud. Laat dat allemaal aan ons over, zodat jij je kunt richten op het bieden van de beste bibliotheekervaring!

De Junea drankautomaat in een wachtruimte op kantoor.

Klassiek assortiment

Bij het Essential pakket past het klassieke assortiment, met zorg samengesteld om aan de behoeften van je bibliotheekbezoekers te voldoen. Dit assortiment bevat tijdloze favorieten waar iedereen van houdt en nooit genoeg van kan krijgen. Van verfrissende gekoelde waterflesjes tot de vertrouwde smaken van Coca-Cola en Fuze-tea. En voor de lekkere trek bieden we een uitgebreide selectie aan snacks, waaronder de geliefde Kinder Bueno, romige Milka repen, knapperige Croky chips en nog veel meer.

Met het Essential pakket zorg je ervoor dat je bibliotheek altijd gevuld is met heerlijke opties waar je bezoekers van zullen genieten tijdens hun ontspannen leesmomenten of studiemomenten.

In 4 simpele stappen een Junea bij jouw bibliotheek!

Junea drinks of snacks vending machine huren Kantoor / co-working / industrie

Kies het geschikte model

Selecteer het ideale Junea-model voor jouw bibliotheek, of het nu gaat om snacks, drankjes, of een combinatie van beide.

Junea snacks snackautomaat - vrouw achter laptop

Pas het aan naar jouw wensen

Wil je zelf de vendingautomaten zelf beheren, of laat je dit liever aan ons over?

Junea snacks snackautomaat - Junea smart vending machine ingepakt en klaar voor levering

Snelle levering

Binnen 7 dagen staat jouw Junea smart vending machine gereed in de bibliotheek.

Geniet ervan!

Jouw bezoekers kunnen genieten van een uitgebreid assortiment aan snacks en drankjes.

Comineer onze automaten!

Transformeer een ruimte van jouw bibliotheek tot een uitgebreide voedings- en drankenzone door onze vendingautomaten te combineren! Maak een omgeving waar zowel lezers als personeel kunnen genieten van diverse opties, zoals energierijke snacks en verkwikkende drankjes.

Junea snacks in autobedrijf of Hotel

Deze bibliotheken gingen je voor...

Snel leverbaar in NederlandBelgië

We bieden een snelle leveringsservice voor onze vending machines, zodat jouw bibliotheek snel kan profiteren van onze innovatieve oplossingen. Of het nu gaat om het van extra services voor bezoekers of het genereren van extra inkomsten, onze vending machines zijn de perfecte toevoeging aan jouw bibliotheek. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw bibliotheek kunnen voorzien van de beste vending-oplossingen!

 

Junea snacks snackautomaat - Junea smart vending machine ingepakt en klaar voor levering

Veel gestelde vragen

Welke automaten heeft Junea ontwikkeld?
Hoe werkt de vending machine van Junea?
Hoe werkt het betalen bij een slimme vending machine?
Welke slimme software is geïntegreerd in de Junea vending machine?

Meer weten?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag vrijblijvend contact met je op! 

Junea.Vending a smile. 

  Ontdek de 
  Junea modellen