Innovatieve F&B
selfservice
voor cateraars

Plug-and-play selfservice
voor elk catering concept

Voor veel bedrijven is het niet meer rendabel om full-service catering aan te bieden. Flexwerken wordt steeds populairder en sinds het coronavirus is de vraag naar flexibele cateringoplossingen razendsnel gestegen.

Met de slimme selfservice automaten van Junea kun je hier als cateraar handig op inspelen door eten, drinken en convenience producten 24/7 toegankelijk te maken. Kies je eigen producten, bepaal jouw prijzen, en biedt jouw catering concepten voortaan geheel onbemand aan!

Ontdek de Junea

De enige slimme en compacte selfservice automaten met eten en drinken voor iedere locatie.

 • Perfect voor iedere locatie

  Van de receptie tot de lounge: door het compacte formaat en de stijlvolle uitstraling past de Junea overal.

 • 24/7 onbemand

  Geef jouw gasten eenvoudig toegang tot food, drinks & convenience producten. Stel je eigen assortiment samen of kies ervoor om de inkoop en het bijvullen uit te besteden.

 • Bediening met smartphone

  Gebruikers kunnen - zonder het downloaden van een app - eenvoudig een product kiezen en betalen met iDEAL, Apple Pay of creditcard.

 • Verhoog jouw F&B omzet

  Dankzij de combinatie tussen compacte apparaten, slimme software en selfservice bediening, verhoogt de Junea jouw F&B omzet zonder grote investeringen.

Bepaal zelf jouw
producten en prijzen!

Als hotel kun je ervoor kiezen om de Junea geheel vrij te exploiteren. Organisaties die de selfservice automaat willen inzetten als verdienmodel, kunnen gebruik maken van ons eenvoudige klantportaal. Hier kun je zelf de producten voor jouw Junea inkopen, prijzen instellen en de bevoorrading regelen.

Wil je meer weten over hoe je de Junea kunt gebruiken als verdienmodel? Neem dan contact met ons op. 

Meer weten over
de Junea

We helpen je graag verder! Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.