Innovatieve F&B
selfservice
voor cateraars

Plug-and-play selfservice
voor elk catering concept

Als cateraar wil innovatieve en toegankelijke oplossingen aanbieden aan jouw klanten. Je wilt ze voorzien in hun contant ontwikkelende behoeftes.

De Junea is de enige compacte selfservice automaat voor tussendoortjes, eten en drinken die volledig bediend wordt met de smartphone.

Een plug-and-play-concept dat je eenvoudig toevoegt aan je huidige dienstverlening. Zonder ingewikkelde contracten of gedoe. Je kunt dankzij ons eenvoudige systeem, de Junea commercieel inzetten  Jij bepaalt zelf welke producten je aanbiedt en tegen welke prijs.

Zo kan op iedere locatie, op een compacte en stijlvolle manier, het beste eten en drinken gefaciliteerd worden. Altijd passend bij de bestaande invulling van de catering!

Ontdek de Junea

De enige slimme en compacte selfservice automaten met eten en drinken voor iedere locatie.

 • Perfect voor iedere locatie

  Van de receptie tot de lounge: door het compacte formaat en de stijlvolle uitstraling past de Junea overal.

 • 24/7 onbemand

  Geef jouw gasten eenvoudig toegang tot food, drinks & convenience producten. Stel je eigen assortiment samen of kies ervoor om de inkoop en het bijvullen uit te besteden.

 • Bediening met smartphone

  Gebruikers kunnen - zonder het downloaden van een app - eenvoudig een product kiezen en betalen met iDEAL, Apple Pay of creditcard.

 • Verhoog jouw F&B omzet

  Dankzij de combinatie tussen compacte apparaten, slimme software en selfservice bediening, verhoogt de Junea jouw F&B omzet zonder grote investeringen.

Bepaal zelf het
assortiment en de prijzen

Je kunt er voor kiezen om de Junea geheel naar eigen wens te exploiteren. Organisaties die de selfservice automaat willen inzetten als verdienmodel, kunnen gebruik maken van ons eenvoudige klantportaal. Hier kun je zelf de producten voor jouw Junea inkopen, prijzen instellen en de bevoorrading regelen.

Wil je meer weten over hoe je de Junea kunt gebruiken als verdienmodel? Neem dan contact met ons op of vraag onze informatiebrochure aan.

Actueel inzicht in jouw klantportaal

In het klantportaal beheer je eenvoudig zelf jouw Junea. Hier krijg je inzicht in de actuele status van jouw productvoorraad. Als je de Junea inzet als verdienmodel, kun je in het klantportaal ook op elk moment de prijzen van de producten aanpassen.

Meer weten over
de Junea

We helpen je graag verder! Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.