stock foto co-working space

Smart vending machine voor jouw co-working space

Breng jouw co-working space tot leven met heerlijke snacks en verfrissende drankjes binnen handbereik! Met onze slimme vending machines maken we het gemakkelijk voor leden en bezoekers om te genieten van hun favoriete traktaties, zonder gedoe. Junea biedt een eenvoudige en handige oplossing voor co-working spaces, waardoor mensen kunnen focussen op hun werk en tegelijkertijd kunnen genieten van een breed scala aan lekkernijen

Co-working Smart Vending Machines

 • Compact en stijlvol

  Met Junea bied je decentrale catering aan.

 • 24/7 toegang tot F&B en non-food

  Geniet van snacks, drankjes en office supplies wanneer je maar wilt.

 • Eenvoudig te gebruiken

  Onze vending machines zijn intuïtief en gemakkelijk te bedienen.

 • Automatische bevoorrading

  Altijd gevulde machines zonder gedoe, ideaal voor drukke co-working omgevingen.

Junea Snacks snack automaat en Junea Drinks drankautomaat naast elkaar.

Slimme vendingoplossingen
voor co-working spaces

Bij co-working spaces draait alles om efficiëntie, samenwerking en comfort. Echter, veel professionals ervaren uitdagingen bij het vinden van snelle en energierijke voedingsopties op hun werkplek. Vaak zijn er beperkte eetgelegenheden in de omgeving, waardoor het lastig kan zijn om tijdig een gekoeld drankje of lekkere snack te vinden.

Gelukkig bieden onze slimme vendingautomaten een innovatieve oplossing voor deze problemen. Met onze snack- en frisdrankautomaten kunnen de harde werkers op elk moment van de dag genieten van een breed scala aan opties, recht op hun werkplek. Of het nu gaat om een snelle energieboost tussen vergaderingen door of een gezonde maaltijd tijdens een lange werkdag, onze vendingautomaten staan altijd paraat om aan de behoeften van co-workers te voldoen!

vrouw haalt snack uit junea snackautomaat,

Ultieme flexibiliteit

Met een abonnement van Junea ervaar je de ultieme combinatie van flexibiliteit en gemak. Onze co-working vendingautomaten zijn ontworpen om perfect aan te sluiten bij de behoeften van jouw bedrijf, zonder dat je vooraf grote investeringen hoeft te maken. Dankzij het strakke design en compacte formaat kunnen onze vendingautomaten overal worden geplaatst, waardoor ze niet alleen functioneel zijn maar ook een stijlvolle toevoeging vormen aan ieder interieur. zo kunnen jouw leden genieten van hoogwaardige catering zonder veel gedoe!

Snel even tussendoor naar de Junea voor een snack

Vanaf 24,95 
per maand!

Ervaar het gemak van een slimme Junea vending machine in jouw co-working space. Kies het aantal machines per locatie en selecteer het gewenste servicepakket. Of je nu de voorkeur geeft aan volledig eigen beheer of volledige ontzorging, met Junea kan het allemaal. En dit alles al vanaf slechts 24,95 per maand!

Huur een Junea Snacks snackautomaat voor blij personeel en gasten in kantoor, hotel, co-working, etc

Essential pakket

Met ons Essential Pakket krijg je direct toegang tot een extra dosis energie op jouw co-working locatie met klassieke tussendoortjes en drankjes. Bij 150 transacties per maand is de automaat zelfs gratis! We nemen al het gedoe uit handen door automatisch nieuwe producten naar jouw locatie te sturen voordat jouw co-working vending automaat leeg raakt. Geen omkijken naar het service en onderhoud van jouw vending machine. Met het Essential Pakket geniet je van een zorgeloze vending service op jouw co-working locatie.

Happiness pakket

Met ons Happiness Pakket maak je van je werkplek een ware oase van geluk! Speciaal voor bedrijven die het welzijn van hun team hoog hebben staan en bereid zijn om dat extra stapje te zetten. Met het Happiness-abonnement geef je je co-workers een breed scala aan keuzes, en dat allemaal voor lagere prijzen per product. En ze krijgen hun eerste snack en drankje helemaal gratis!

Snacks en koffiemachines naast elkaar voor snelle selfservice catering, kantoor, co-working

100% verantwoord assortiment

Verwen je smaakpapillen met onze verantwoorde keuzes! Ons verantwoorde assortiment biedt snacks die niet alleen overheerlijk zijn, maar ook passen bij een gezonde levensstijl. De snacks zijn rijk aan vezels, waardoor je niet alleen van de smaak geniet, maar ook bijdraagt aan een goede spijsvertering. Vind de juiste balans met gezonde vetten, essentiële vitaminen en eiwitrijke opties. Kies voor verantwoorde en smaakvolle snacks die het welzijn van jou en je team ondersteunen!

verantwoorde assortiment voor, kantoor, co-working space, etc

In 4 simpele stappen en Junea bij jouw co-working space!

Junea drinks of snacks vending machine huren Kantoor / co-working / industrie

Ontdek het ideale model voor jouw co-working ruimte

Kies uit Junea Snacks, Junea Drinks, of combineer ze voor een service op maat.

Junea snacks snackautomaat - vrouw achter laptop

Personaliseer naar jouw voorkeur

Wil je zelf de automaat beheren of geef je de voorkeur aan onze zorgeloze service?

Junea snacks snackautomaat - Junea smart vending machine ingepakt en klaar voor levering

Afleveren

Binnen slechts 7 dagen staat de Junea bij jou op locatie klaar!

man die een snack uit het junea snack automaat haalt, kantoor - co-working

Genieten!

Bezorg jouw co-workers onvergetelijke momenten!

Profiteer van alle voordelen

Creëer een complete snack- en drankzone binnen jouw co-working ruimte door onze automaten te combineren. Dit verhoogt niet alleen de tevredenheid, maar moedigt ook interactie en netwerken aan binnen de gemeenschap. Met onze co-working vendingautomaten gevuld met energierijke snacks en verfrissende drankjes transformeer je jouw co-working ruimte tot een bruisende ontmoetingsplaats waar mensen samenkomen, werken en inspireren.

2 mensen praten aan de bar naast een smart vending machine van Hotel / co-working space

Deze co-working spaces gingen je voor...

Snel leverbaar in Nederland & België

Verken de snelle en moeiteloze installatie van onze slimme vending machines, perfect voor diverse locaties in Nederland. Of je nu op zoek bent naar een snackautomaat, drankautomaat of non-food vending machine, wij staan klaar om je te helpen. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor levering in Nederland & België.

Junea snacks snackautomaat - Junea smart vending machine ingepakt en klaar voor levering

Meer weten?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag vrijblijvend contact met je op! 

Junea.Vending a smile. 

  Bekijk onze
  smart vending automaten