Innovatieve F&B
selfservice
voor elk hotel

Happy guests,
better stay.

Als hotel wil je jouw gasten op ieder moment van de dag kunnen voorzien van het juiste hapje, drankje of convenience product. Ook als ze pas laat in de nacht of vroeg in de ochtend arriveren. Met onze compacte selfservice automaten maken wij deze 24-uurs service toegankelijk voor ieder hotel.

De Junea is een plug-and-play oplossing die slimme software en stijlvolle hardware op unieke wijze combineert. Zo kun je jouw gasten voortaan altijd op betaalbare wijze in al hun behoeften voorzien. Juist op die momenten die voor hen het verschil maken!

Ontdek de Junea

De enige slimme en compacte selfservice automaten met eten en drinken voor iedere locatie.

 • Perfect voor iedere locatie

  Van de receptie tot de lounge: door het compacte formaat en de stijlvolle uitstraling past de Junea overal.

 • 24/7 onbemand

  Geef jouw gasten eenvoudig toegang tot food, drinks & convenience producten. Stel je eigen assortiment samen of kies ervoor om de inkoop en het bijvullen uit te besteden.

 • Bediening met smartphone

  Gebruikers kunnen - zonder het downloaden van een app - eenvoudig een product kiezen en betalen met iDEAL, Apple Pay of creditcard.

 • Verhoog jouw F&B omzet

  Dankzij de combinatie tussen compacte apparaten, slimme software en selfservice bediening, verhoogt de Junea jouw F&B omzet zonder grote investeringen.

Bepaal zelf jouw
producten en prijzen!

Als hotel kun je ervoor kiezen om de Junea geheel vrij te exploiteren. Organisaties die de selfservice automaat willen inzetten als verdienmodel, kunnen gebruik maken van ons eenvoudige klantportaal. Hier kun je zelf de producten voor jouw Junea inkopen, prijzen instellen en de bevoorrading regelen.

Wil je meer weten over hoe je de Junea kunt gebruiken als verdienmodel? Neem dan contact met ons op. 

Meer weten over
de Junea

We helpen je graag verder! Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.