stock foto industrie

Smart vending machines voor
in de industrie

Met een Junea abonnement haal je de ultieme combinatie van flexibiliteit en gemak binnen voor jouw bedrijf in de industrie! Bied je medewerkers moeiteloos toegang tot een uitgebreid assortiment snacks en drankjes, waardoor zij tijdens drukke werkdagen op elk moment snel kunnen genieten van een welverdiende pauze.

Industrie Smart Vending Machines

 • Energie voor jouw mensen op de werkvloer

  Zin in een verfrissend drankje of een energie reep? Junea heeft het allemaal.

 • Eenvoudig te gebruiken

  Scan de QR-code, maak je keuze en betaal gemakkelijk met je smartphone.

 • Automatische bevoorrading

  Wij sturen automatisch een nieuwe voorraad op als je automaat leeg dreigt te raken!

 • Bepaal je eigen prijs

  Kies het Essential pakket voor de voordeligste maandprijs. Als je je werknemers kortingen wilt bieden, kies dan voor het Happiness pakket.

Junea Snacks snack automaat en Junea Drinks drankautomaat naast elkaar.

Flexibele cateringoplossingen 
voor de industrie

Bedrijven in de industrie staan voor uitdagingen op het gebied van catering, met name omdat de kantine vaak niet 24/7 beschikbaar is. Voor medewerkers met onregelmatige shifts kan het moeilijk zijn om buiten de reguliere openingstijden van de kantine gemakkelijk aan snacks en drankjes te komen. Dit kan leiden tot ongemak en ontevredenheid onder het personeel in de industrie.

Onze slimme vendingautomaten zijn 24/7 beschikbaar, waardoor medewerkers, ongeacht hun werkschema, altijd snel en gemakkelijk toegang hebben tot een uitgebreid assortiment aan snacks en drankjes. Dit zorgt voor meer gemak en comfort voor het personeel, omdat ze buiten de reguliere kantine-tijden niet hoeven te zoeken naar eten of drinken.

de junea snacks in een industrie omgeving

Flexibiliteit en gemak

Met een Junea abonnement haal je de ultieme combinatie van flexibiliteit en gemak binnen voor jouw bedrijf in de industrie! Onze slimme vendingautomaten zijn ontworpen om perfect aan te sluiten bij de behoeften van jouw omgeving, zonder dat je vooraf grote investeringen hoeft te maken. Dankzij het strakke design en compacte formaat kunnen onze vendingautomaten overal worden geplaatst, van de productievloer tot aan de kantoren, waardoor ze niet alleen functioneel zijn maar ook een stijlvolle toevoeging vormen aan jouw werkruimte. Zo kunnen jouw medewerkers gemakkelijk genieten van hoogwaardige catering, zonder onderbreking van hun werkzaamheden! 

Meer dan snacks en drankjes!

Wil je jouw werknemers voorzien van meer dan alleen snacks en drankjes? Denk aan handige items zoals zakdoekjes, deodorant, lippenbalsem en andere nuttige producten die van pas komen tijdens het werk. Dat kan! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en maak jouw werkplek nog comfortabeler voor je werknemers!

Non-Food producten voor verschillende bedrijven zoals: industrie, dental

Kies voor volledige ontzorging

Met het Essential Pakket bieden we jouw bedrijf een complete service. Wij geven je service, onze slimme software, automatische bevoorraading en wij zorgen voor het onderhoud van de machine, het enige wat jij hoeft te doen is de automaat bijvullen!

Zo kan jij je concentreren op jouw bedrijf terwijl wij ervoor zorgen dat jouw werknemers altijd kunnen genieten van een gevarieerd aanbod aan snacks en drankjes. Kies voor gemak en service met het Essential Pakket van Junea.

Flexibele abonnementen op maat

Bij Junea begrijpen we dat elke industrie uniek is. Daarom bieden we flexibele abonnementen die perfect passen bij de behoeften van jouw bedrijf. Geen grote investeringen vooraf, alleen een maandelijkse vergoeding op basis van jouw wensen.

Wil je jouw industrie voorzien van de beste vendingoplossingen op maat? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over welk abonnement perfect aansluit op de behoeften van jouw industrie!

Junea als optie voor onbemande bedrijfscatering en selfservice

In 4 stappen een Junea naar jouw werkvloer!

Junea drinks of snacks vending machine huren Kantoor / co-working / industrie

Kies jouw ideale model

Kies uit Junea Snacks, Junea Drinks, Junea Non-Food, of combineer ze voor een ultieme service op maat.

Junea snacks snackautomaat - vrouw achter laptop

Personaliseer naar voorkeur

Wil je zelf de automaat beheren of geef je de voorkeur aan onze zorgeloze service?

Junea snacks snackautomaat - Junea smart vending machine ingepakt en klaar voor levering

Snel geleverd

Binnen slechts 7 dagen staat de Junea bij jou op locatie klaar!

Kantoor / industrie

Geniet

Bezorg jouw werknemers onvergetelijke momenten!

Creëer de perfecte mix!

Ontdek de kracht van de perfecte mix door onze automaten te combineren! Waardoor je een uitgebalanceerd aanbod kunt creëren dat perfect aansluit bij de diverse behoeften van jouw werknemers. Of het nu gaat om energieboostende snacks, verfrissende drankjes of handige dagelijkse benodigdheden, wij helpen je de optimale mix samen te stellen voor een productieve en tevreden werkomgeving.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jouw ideale automatenmix te realiseren!

Vending machines huren voor op kantoor

Deze klanten in deze sector gingen je voor...

Snel leverbaar in Nederland & België

Onze vending machines worden snel geleverd en zijn eenvoudig te installeren. Als je geïnteresseerd bent in het huren van een snackautomaat, drankautomaat of non-food vending machine, neem dan direct contact met ons op. We staan klaar om de mogelijkheden voor levering in Nederland en België met je te bespreken.

Junea snacks snackautomaat - Junea smart vending machine ingepakt en klaar voor levering

Meer weten?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag vrijblijvend contact met je op! 

Junea.Vending a smile. 

  Bekijk onze
  smart vending automaten