Junea x Noizezz

Junea is enorm enthousiast over de nieuwe samenwerking met Noizezz. Dankzij deze samenwerking kunnen bezoekers van live-evenementen makkelijker dan ooit toegang krijgen tot hoogwaardige gehoorbescherming.

Waarom Junea x Noizezz?

Dankzij de Junea kunnen bezoekers gemakkelijk hun smartphone gebruiken om items uit te nemen. Ze hebben geen cash of pinpas meer nodig. Onze online omgeving is makkelijk te gebruiken voor iedereen.  

  • Voldoe aan het convenant voor gehoorbescherming
  • Voorkom diefstal en genereer extra omzet dankzij onze automaat
  • Winstgevend vanaf 10 verkopen per maand
  • Compact en Stijlvol design
  • Eenvoudig zelf bij te vullen met je smartphone.

Ultra Snelle Aankopen

Met onze slimme vendingmachines word het verkrijgen van EarBeanz kinderspel. Jouw gasten hebben geen gedoe meer met contant geld of pinpassen; scan gewoon de QR-code, betaal online, en de EarBeanz zijn van jou.

Dit systeem maakt het mogelijk om EarBeanz volledig onbemand te verkopen op jouw locatie. Daarnaast zijn onze machines compact en stijlvol ontworpen, ze passen dus op iedere locatie. Verder hoef jij alleen de machine bij te vullen als de voorraad bijna op is, ook dit kan op simpele wijze met jouw mobiele telefoon. 

De Customer Journey

Deze samenwerking gaat verder dan alleen het aanbieden van gehoorbescherming. Onze visie is om EarBeanz naadloos te integreren in de totale evenementen ervaring. Stel je voor: je reserveert je EarBeanz al bij het kopen van je toegangsticket en haalt ze simpelweg op bij de vendingmachine op locatie.

Dit innovatieve systeem kan ook gekoppeld worden aan ledenadministraties, waardoor nieuwe leden bijvoorbeeld hun oordopen direct kunnen ophalen bij lidmaatschap. EarBeanz zijn meer dan een product, ze zijn een intergraal onderdel van jouw evenementen ervaring.   

Meer weten?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag vrijblijvend contact met je op! 

Junea.Vending a smile.