Smart vending machine voor het onderwijs

Transformeer het onderwijs met onze slimme vending machines! Bied studenten, docenten en bezoekers gemakkelijke toegang tot een breed assortiment snacks en drankjes, ideaal voor een snelle pauze tussen lessen door of tijdens het studeren in de bibliotheek.

Onderwijs Smart Vending Machines

 • Mix ons verantwoorde en klassieke assortiment

  Voorzie je studenten van een mix van verantwoorde en klassieke snacks en drankjes.

 • Bedien eenvoudig met smartphone

  Studenten scannen de QR-code, kiezen een product en betalen eenvoudig met hun smartphone.

 • Automatische bevoorrading

  We sturen automatisch een nieuwe voorraad als je automaat bijna leeg is.

 • Compact en stijlvol

  Onze onderwijs vending machines bieden decentrale catering op diverse onderwijslocaties.

Junea Snacks snack automaat en Junea Drinks drankautomaat naast elkaar.

Gemakkelijke catering op school

Studenten worden vaak geconfronteerd met uitdagingen op het gebied van catering op school, zoals beperkte kantine-uren, een tekort aan gezonde opties, lange wachttijden en hoge prijzen. Junea biedt de perfecte oplossing met 24/7 toegankelijke vending machines. Deze stellen studenten in staat om op elk moment van de dag te genieten van heerlijke snacks en drankjes. Geen lange wachtrijen meer, een uitgebreid assortiment direct beschikbaar en de mogelijkheid om van voedsel te genieten, zelfs buiten de kantine-uren. Ontdek het gemak van Junea en transformeer de cateringervaring op school!

Flexibele vendingoplossing

Junea transformeert de eetgewoonten op onderwijsinstellingen. Onze slimme vendingmachines zijn niet zomaar een snack- en drinkservice; ze vormen een nieuwe benadering van voeding op school. Hier bieden we niet alleen energierijke snacks en drankjes aan, maar creëren we een omgeving waar voeding voor iedereen binnen handbereik is. Of het nu gaat om studenten die snel iets nodig hebben tussen de lessen door of docenten die op zoek zijn naar een snackoptie tijdens lange werkdagen, onze machines bieden een naadloze ervaring. Ontdek hoe Junea een positieve invloed kan hebben op de eetgewoonten en de verbondenheid op jouw onderwijsinstelling.

Kantoor

Meer dan alleen
snacks en drankjes!

Wil je meer bieden dan alleen snacks en drankjes op jouw school? Wat dacht je van gummen, potloden, schriften en andere handige items die van pas komen tijdens de lessen? Dat kan! Met onze vendingautomaten kun je eenvoudig een assortiment van essentiële schoolbenodigdheden aanbieden, zodat jouw leerlingen alles binnen handbereik hebben om hun schooldag soepel te laten verlopen.

Enthousiaste lachende vrouw

Essential pakket

Met ons Essential Pakket krijg je direct toegang tot een beetje extra energie op jouw locatie met klassieke tussendoortjes en drankjes vanuit de Junea. Met dit pakket betaal je altijd de laagste abonnementskosten. Bij 150 transacties per maand is de automaat zelfs gratis!

We nemen al het gedoe uit handen door automatisch nieuwe producten naar jouw locatie te sturen voordat jouw Junea leeg raakt. Het enige waar je je nog druk om hoeft te maken is het bijvullen van de machine. En het beste van alles? Geen omkijken naar het service en onderhoud van jouw Junea. Met het Essential Pakket heb je vanaf 24,95 per maand een zorgeloze vending service op jouw onderwijsinstelling.

Kantoor

Revenue pakket

Met ons Revenue Pakket heb je als onderwijsinstelling de volledige controle over jouw vendingautomaten. Je kunt jouw eigen producten inkopen, met de mogelijkheid om bij ons in te kopen, en je bepaalt zelf de prijzen. De omzet uit de productverkoop is volledig voor jou!

We begrijpen dat het kiezen van de juiste producten een uitdaging kan zijn, daarom staan we klaar om je te helpen bij het vinden van een assortiment dat perfect past bij jouw onderwijsinstelling. Met jouw eigen online klantomgeving krijg je handige inzichten in jouw productverkoop. Hiermee kun je jouw assortiment en prijzen continu optimaliseren, zodat je altijd aan de behoeften van jouw school kunt voldoen. Met het Revenue Pakket heb je alles wat je nodig hebt om een succesvolle vending service op jouw onderwijsinstelling te creëren en te onderhouden.

Junea snacks snackautomaat - vrouw die snacks besteld

In 4 simpele stappen een Junea bij jouw school!

Junea drinks of snacks vending machine huren Kantoor / co-working / industrie

kies jouw perfecte model

Kies uit Junea Snacks, Junea Drinks, of combineer ze voor een op maat gemaakte service.

Junea snacks snackautomaat - vrouw achter laptop

Pas aan naar jouw wensen

Beheer je de automaat zelf of geef je de voorkeur aan onze zorgeloze service?

Junea snacks snackautomaat - Junea smart vending machine ingepakt en klaar voor levering

Snelle levering

Binnen slechts 7 dagen kan de Junea bij jou op locatie klaar staan!

Start het genieten!

Bezorg jouw studenten onvergetelijke momenten!

Creëer de perfecte combinatie!

Ontdek de kracht van een perfecte mix door onze vendingautomaten te combineren! Waardoor je een uitgebalanceerd aanbod kunt creëren dat perfect aansluit bij de diverse behoeften van jouw onderwijsinstelling. Of het nu gaat om energieboostende snacks, verfrissende drankjes of handige benodigdheden zoals schriften en pennen, wij helpen je de optimale mix samen te stellen voor een productieve en tevreden schoolomgeving.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jouw ideale combinatie van vendingautomaten te realiseren!

Vending machines huren voor op kantoor

Deze scholen gingen je voor...

Snel leverbaar in Nederland & België

Of het nu gaat om energieboostende snacks, verfrissende drankjes of handige benodigdheden zoals schriften en pennen, wij helpen je de optimale mix samen te stellen voor een productieve en tevreden schoolomgeving.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jouw ideale combinatie van vendingautomaten te realiseren!

Junea snacks snackautomaat - Junea smart vending machine ingepakt en klaar voor levering

Veel gestelde vragen

Meer weten?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag vrijblijvend contact met je op! 

Junea.Vending a smile. 

  Bekijk onze 
  smart vending automaten