padel stock foto

Smart vending machine voor padel

Geef je padel spelers en toeschouwers de mogelijkheid om snel en gemakkelijk snacks, drankjes en handige benodigdheden te verkrijgen, of het nu tijdens een spannende wedstrijd is of gewoon tussen twee games door. Met Junea’s smart vending machines zorg je voor een naadloze ervaring op jouw padelclub.

Padel Smart Vending Machines

 • Altijd beschikbaar voor jouw padellers

  Laat je bezoekers 24/7 profiteren van verfrissende drankjes en energierijke snacks.

 • Verhoog je inkomsten

  Creëer extra inkomsten naast het verhuren van padelbanen.

 • Efficiënt en snel                                                                                                                      Onze vending machines bieden bezoekers de mogelijkheid om snel en gemakkelijk te genieten van een snack of drankje, zonder veel tijd te verliezen van hun speeltijd. zodat ze zich volledig kunnen richten op padel!

 • Online klantenportaal

  Krijg inzicht in je vending machines waar en wanneer jij wilt, voor beter voorraadbeheer en inzicht in verkoopcijfers.

sportschool - CrossFit - sporthal - padel - assortiment

Verbeter de padel ervaring 

Bij Junea begrijpen we dat het runnen van een padelcentrum veel meer inhoudt dan alleen het aanbieden van banen. Daarom introduceren we onze slimme vendingoplossingen om de padelervaring van jouw bezoekers te verbeteren en tegelijkertijd extra omzet te genereren.

Met Junea's slimme vendingoplossingen voor padel kunnen spelers en toeschouwers binnen enkele minuten genieten van verfrissende drankjes en smakelijke snacks, zonder veel tijd te verliezen. Of het nu gaat om een korte pauze tussen wedstrijden door of een snelle energieboost voor een intensieve set, de Junea-automaten staan 24/7 paraat om aan de behoeften van jouw bezoekers te voldoen. Met Junea wordt elk bezoek aan jouw padelcentrum een complete en bevredigende ervaring!

vrouw besteld iets van de junea drinks is de sportschool - CrossFit

Toegang tot klantenportaal

Met het Junea-klantenportaal krijg je als eigenaar volledige controle over je vendingoplossingen voor padel. Het portaal biedt handige tools waarmee je eenvoudig je vendingmachines kunt beheren, waar je ook bent. Of je nu nieuwe producten wilt toevoegen, prijzen wilt aanpassen of de voorraad wilt controleren, het Junea-klantenportaal maakt het gemakkelijk en efficiënt.

Daarnaast biedt het klantenportaal inzichtelijke rapportages en analyses, waardoor je altijd op de hoogte bent van de prestaties van je vendingmachines. Met real-time gegevens over verkoopcijfers en voorraadniveaus kun je snel beslissingen nemen om de winstgevendheid van je padelcentrum te maximaliseren. Met het Junea-klantenportaal heb je alle tools die je nodig hebt om jouw vendingoperatie soepel en succesvol te laten verlopen.

Het saldo overzicht van Junea

Optimaliseer je service vanaf 24,95 per maand!

Huur een Junea smart vending machine voor jouw padelclub en bied je spelers en toeschouwers extra gemak zonder grote investeringen. Kies het aantal machines dat je nodig hebt en profiteer van flexibele huurtermijnen. Met Junea heb je al een vending machine vanaf slechts 24,95 per maand!

Pas je onbemande bar aan

Richt je eigen onbemande bar in zoals jij dat wilt, perfect afgestemd op de behoeften van jouw padelcentrum en bezoekers. Met de flexibiliteit om je assortiment zelf te kiezen, kun je ervoor zorgen dat je vendingoplossingen voldoen aan de specifieke voorkeuren van je klanten. Of het nu gaat om verfrissende drankjes, klassieke snacks of sportvoeding voor na een intensieve wedstrijd, de keuze is aan jou.

Door je onbemande bar aan te passen aan de wensen van je bezoekers, creëer je een aantrekkelijke en handige voorziening die hun ervaring bij jouw padelcentrum nog verder verbetert. Met Junea heb je de vrijheid om jouw vendingaanbod volledig te personaliseren, zodat je kunt inspelen op de unieke behoeften en voorkeuren van je klanten.

Kies jouw assortiment

Bij Junea geven we je de vrijheid om zelf te kiezen welke producten je wilt aanbieden in je onbemande bar op het padelcentrum. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om volledig ontzorgd te worden en je inkoop bij ons te doen. Denk bijvoorbeeld aan een FITAID assortiment.

Het FITAID assortiment is ontwikkeld door topsporters en bevat producten die optimaal presteren bevorderen. Of het Junea sportassortiment, dit bevat een breed scala aan producten, van gezonde snacks en sportvoeding tot proteine shakes. We bieden scherpe prijzen voor onze producten, zodat je jouw leden een goede deal kunt aanbieden.

Samenwerking met FITAID

In samenwerking met FITAID bieden we bij Junea een exclusief assortiment aan producten die speciaal zijn ontworpen om sportprestaties te ondersteunen, perfect voor padel!

FITAID-producten bevatten hoogwaardige ingrediënten die zijn geselecteerd om te helpen bij het herstel na intensieve trainingen en om de algehele gezondheid en vitaliteit te bevorderen.

 

In 4 simpele stappen een Junea bij jouw padelclub!

Kies jouw model

Selecteer het juiste Junea model voor jouw padelcentrum.

Junea snacks snackautomaat - vrouw achter laptop

Pas aan naar wens

Kies zelf hoe je de automaten beheert of laat je volledig ontzorgen.

Junea snacks snackautomaat - Junea smart vending machine ingepakt en klaar voor levering

Levering

Binnen 7 dagen geïnstalleerd in jouw padelcentrum.

man en vrouw staan naast junea snacks en drinks automaat in de sportschool - CrossFit

Afleveren

Direct toegang tot snacks en drankjes voor jouw padelbezoekers.

Combineer onze automaten!

Maak jouw padelcentrum compleet met een combinatie van Junea automaten, waaronder Snacks, Drinks en Non-food opties. Hiermee bied je jouw bezoekers een gevarieerde selectie van snacks, drankjes en andere essentiële producten, 24/7 beschikbaar en zonder dat je bar constant bezet hoeft te zijn.

man en vrouw praten naast de junea vending machines in de sportschool - CrossFit - sporthal - padel

Deze padelclubs gingen je voor...

Snel leverbaar in NederlandBelgië

De smart vending machines van Junea hebben een moderne en stijlvolle uitstraling die goed past bij de hedendaagse stijl. Onze machines zijn compacter dan traditionele vending machines en hebben alle onnodige hardware verwijderd. Ben je geïnteresseerd in het huren van de snackautomaat, drankautomaat of Non-food vending machine? Neem dan nu contact op en we bespreken graag de mogelijkheden voor levering in Nederland & België zodat jouw bezoekers snel kunnen genieten van de toegevoegde gemakken die Junea biedt.

Junea snacks snackautomaat - Junea smart vending machine ingepakt en klaar voor levering

Veel gestelde vragen

Wat is het FITAID assortiment en waarom is het een goede keuze voor mijn padel centrum?
Hoe kan een Junea vending machine de padelervaring verbeteren?
Wat zijn de voordelen van het huren van een vendingmachine?
Hoe werkt de automatische bevoorrading van Junea?
Welke servicepakket past bij mijn bedrijf?

Meer weten?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag vrijblijvend contact met je op! 

Junea.Vending a smile. 

  Ontdek de 
  Junea modellen