Verantwoorde Junea Snacks in de sporthal

Smart vending machine voor jouw sporthal

Bied je bezoekers nog wat extra’s buiten de reguliere kantine tijden. Of het nu gaat om een snelle snack tussen een training door of een heerlijke post-workout snack en drankje, met Junea’s smart vending machines zorg je voor optimale ondersteuning voor sporters en toeschouwers.

Sporthal Smart Vending Machines

 • Eenvoudig te gebruiken

  Bezoekers van jouw sporthal kunnen moeiteloos de QR-code scannen, hun product kiezen en eenvoudig betalen met hun smartphone.

 • Online inzicht

  Krijg gemakkelijk inzicht in je vending machines waar en wanneer jij wilt, voor beter voorraadbeheer en inzicht in verkoopcijfers.

 • Richt het in naar jouw wens                                                                                            Pas de vending machine aan naar de behoeften van jouw sporthal door zelf je assortiment en leverancier te kiezen, je eigen verkoopprijzen vast te stellen en alle inkomsten te behouden.

 • 24/7 energie voor jouw leden

  Geef je bezoekers altijd toegang tot voeding en drinken die hun sportprestaties ondersteunen, ongeacht het tijdstip van de dag.

sportschool - CrossFit - sporthal - padel - assortiment

Bied een extra service

In een sporthal draait alles om de sportbeleving van je bezoekers en leden. Maar waarom zou je niet wat extra's toevoegen om hun ervaring nog beter te maken? Met de Junea automaat kun je je bezoekers 24/7 voorzien van heerlijke snacks en verfrissende drankjes, zelfs als de kantinebar gesloten is. Hiermee creëer je niet alleen extra gemak voor je bezoekers, maar kun je ook extra inkomsten genereren buiten de openingstijden van je bar om.

man en vrouw praten naast de junea vending machines in de sportschool - CrossFit - sporthal - padel

Toegang tot het klantenportaal

Bij Junea streven we naar gemak en transparantie. Met ons gebruiksvriendelijke klantenportaal heb je altijd en overal toegang tot belangrijke informatie over je vending machine in de sporthal. Of je nu wilt controleren hoeveel voorraad er nog is, recente verkoopcijfers wilt bekijken of nieuwe producten wilt toevoegen, ons klantenportaal biedt alle tools die je nodig hebt om je vending machine efficiënt te beheren. Met slechts een paar klikken heb je alles onder controle, waardoor je meer tijd overhoudt om je te concentreren op het leveren van een geweldige sportervaring voor je bezoekers.

Het saldo overzicht van Junea

Vanaf 24,95 per maand!

Huur een Junea smart vending machine voor jouw sporthal en geef je bezoekers een extra service zonder grote investeringen. Kies het aantal machines dat je nodig hebt en profiteer van maximale flexibiliteit met onze huuropties. Met Junea heb je al een vending machine vanaf slechts 24,95 per maand!

Personaliseer jouw eigen 
mini-kantine

Geen sporthal is hetzelfde, en bij Junea begrijpen we dat. Daarom bieden we flexibiliteit als het gaat om het samenstellen van jouw assortiment en het vaststellen van de prijzen. Met onze slimme automaten heb je de vrijheid om het assortiment snacks, drankjes en andere producten te kiezen die het beste aansluiten bij de behoeften van jouw sportfaciliteit(met mogelijkheid om bij ons in te kopen). Bovendien kun je zelf de verkoopprijzen bepalen, zodat je volledige controle hebt over je inkomsten. Met Junea kun je jouw eigen mini-kantine creëren, perfect afgestemd op de wensen van jouw bezoekers, waardoor je een unieke en aantrekkelijke ervaring kunt bieden.

Een sportdrankje kopen in de sportschool via de Junea app

Pas het assortiment aan 
op jouw sporthal

Bij Junea geloven we in maatwerk, en daarom geven we jou de vrijheid om het assortiment aan te passen aan de behoeften van jouw sporthal. Wil je liever volledig ontzorgt worden? Dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor ons FITAID assortiment. Ontwikkeld door topsporters, bevordert optimale prestaties en ondersteunt het herstel na inspanning. Daarnaast bieden we een sportassortiment een breed scala aan producten, van gezonde snacks tot sportvoeding en proteïneshakes, zodat jouw bezoekers alles hebben wat ze nodig hebben om te herstellen na een intensieve training.

We streven ernaar om jou te helpen bij het samenstellen van het juiste assortiment voor jouw sporthal. Door te delen wat goed werkt bij andere (sport)locaties, kunnen we jou voorzien van waardevol advies en zorgen voor een assortiment dat perfect aansluit bij de wensen en behoeften van jouw leden.

Samenwerking met FITAID

In 2023 zijn we een prachtige samenwerking aangegaan met FITAID, gericht op het ondersteunen van sportieve gemeenschappen, waaronder sporthallen, met onze Junea X FITAID automaat.

FITAID, ontwikkeld door topsporters en gezoet met biologische blauwe agave, biedt de ideale mix van vitaminen, cafeïne uit groene thee en andere voedingsstoffen die essentieel zijn voor voor, tijdens en na het sporten. Met de Junea X FITAID automaat kunnen jouw bezoekers genieten van deze hoogwaardige sport-energie- en hersteldrank, waardoor ze optimaal kunnen presteren en herstellen tijdens hun bezoek aan jouw sporthal.

In 4 simpele stappen een Junea bij jouw sporthal!

Kies jouw model

Selecteer het gewenste model van Junea dat het beste past bij jouw sporthal. 

Junea snacks snackautomaat - vrouw achter laptop

Pas aan naar wens

Beheer je de automaten zelf? of laat je jezelf helemaal ontzorgen?

Junea snacks snackautomaat - Junea smart vending machine ingepakt en klaar voor levering

Levering

Binnen slechts 7 dagen staat de Junea bij jou op locatie!

man en vrouw staan naast junea snacks en drinks automaat in de sportschool - CrossFit

Enjoy!

Laat je leden en bezoekers genieten!

Creëer je eigen mini-bar

Maak jouw mini-kantine compleet door de automaten te combineren! Kies zowel voor onze drankautomaat als onze snackautomaat, bied jouw bezoekers de beste service en profiteer van maximale rendement. creëer een omgeving waar bezoekers kunnen genieten van diverse opties, zelfs als je kantine-bar niet open is!

Deze sporthallen gingen je voor...

Snel leverbaar in NederlandBelgië

Onze Junea vending machines zijn snel leverbaar in Nederland en België, waardoor je snel kunt profiteren van de voordelen die ze bieden voor jouw sporthal.

Ben je geïnteresseerd in het huren van een Junea Snackautomaat, Drinksautomaat of Non-Food vending machine voor jouw sporthal? Neem dan nu contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden voor levering in Nederland en België. Met Junea ben je verzekerd van een snelle en probleemloze installatie, zodat je snel kunt beginnen met het bieden van de beste vendingoplossingen aan jouw bezoekers!

 

 

 

Junea snacks snackautomaat - Junea smart vending machine ingepakt en klaar voor levering

Veel gestelde vragen

Wat zijn de voordelen van het huren van een vending machine voor mijn sporthal?
Hoe werken de Junea vending machines voor gebruikers in de sporthal?
Welke automaten biedt Junea aan voor sporthallen?
Wat zijn de voordelen van het FITAID assortiment?

Meer weten?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag vrijblijvend contact met je op! 

Junea.Vending a smile. 

  Ontdek de 
  Junea modellen