Upgrade de service naar je leden!

Steeds meer sportscholen kiezen voor onze slimme automaten om hun service te optimaliseren. Zo kunnen de eigenaren zich volledig concentreren op hun specialiteit: de begeleiding van hun leden of personeel.

De beste service voor jouw leden!

Onze automaat is dé oplossing om je hierbij te ondersteunen:

 • Compact en stijlvol
 • Bespaar personeelskosten
 • Bespaar kostbare tijd
 • Snelle service naar je leden
 • 24/7 beschikbaar
 • Inzicht in voorraad en verkopen
 • Behoud alle inkomsten
Onze slimme vending machines - Drinks en Snacks

De ideale oplossing!

Als eigenaar van een sportschool is het belangrijk om je huidige leden tevreden te houden en nieuwe leden aan te trekken. Om dit te doen, moet je ervoor zorgen dat alles goed geregeld is. Wij zien dat sportscholen die in hun faciliteiten, team en trainingen investeren en die zich richten op de behoeften van hun leden, vaak succesvol zijn.

Onze slimme automaten bieden een oplossing die 24/7 beschikbaar is. Bovendien geeft onze slimme software je inzicht in het gebruik van de automaat, zodat jij beter kan begrijpen waar jouw leden behoefte aan hebben. Dit kan je helpen om je doelen te bereiken.

Huur een Junea Snacks snackautomaat voor blij personeel en gasten

Scan. Pick. Enjoy!

Met de Junea hoef je niet naar je kluis te lopen om je portemonee te pakken. Je hebt geen cash of pinpas meer nodig. Onze automaat werkt met de mobiele telefoon en jouw leden hebben die tijdens de work-out natuurlijk altijd bij hand.

 • Scan de QR-code
 • kies één of meerdere producten
 • Weten wat je eet? Lees de extra informatie & voedingswaarden
 • Reken af met één van de betaalmogelijkheden.
 • Of betaal met de Junea Wallet
Een sportdrankje kopen in de sportschool via de Junea app

Ons Revenue pakket

Met ons Revenue pakket bepaal je alles zelf. Richt je eigen mini-winkel in zoals jij dat voor ogen hebt. Kies je eigen assortiment, bepaal zelf waar jij inkoopt, bepaal je eigen verkoopprijzen en ontvang alle inkomsten uit de automaat. Wil je alsnog graag advies ontvangen? Dan staan ons team uiteraard voor je klaar!

Wij hebben veel inzichten opgedaan vanuit onze huidige sportschool klanten en de data uit hun automaten. Hierdoor kunnen wij zien wat goed en wat minder goed werkt, daardoor kunnen wij jou advies geven over jouw service.

Een gast bedient de Junea in de sportkantine eenvoudig met zijn mobiel

Onze samenwerkingen

Goed nieuws voor sportschool eigenaren! Wij hebben samenwerkingen met een aantal merken binnen de sportvoeding. Merken als Upfront en FITAID leveren snacks en drankjes die bomvol zitten met de essentiële voedingsstofen voor sporters.

Benieuwd naar deze samenwerkingen? 

FITAID drankjes kopen in de sportschool

Meer weten
over Junea?

Overal en altijd zijn ze er: die kleine momentjes die jouw dag maken of breken. Ook al lijken ze niet zo'n big deal, ze beïnvloeden hoe je dag loopt en hoe je je voelt. Met Junea worden die momentjes nog completer. Onze easy-to-use automaten zorgen ervoor dat je altijd iets lekkers te snacken of te drinken hebt, precies wanneer je daar zin in hebt.

Junea. Vending a smile. 

  Bekijk onze
  smart vending automaten