Upgrade de service aan je leden!

De laatste jaren hebben we naast MKB-bedrijven ook steeds meer andere verzoeken ontvangen voor een automaat. We merken dat vooral sportscholen graag een extra service willen aanbieden aan hun leden, zonder dat ze daar veel extra omkijken naar hebben.

Wil jij een goede service aanbieden aan jouw leden?

Hier zijn veelvoorkomende uitdagingen waar sportscholen tegenaan lopen als het gaat om het aanbieden van sport snacks en drankjes:

1.    Gebrek aan ruimte:

Sommige sportscholen willen graag een leuke service aanbieden, maar hebben geen ruimte om dit te realiseren.

2.    Duur om personeel in te zetten:

Sportscholen met een bar vinden het vaak kostbaar om altijd personeel in te huren, wat het lastig maakt om de service constant aan te bieden.

3.    Gebrek aan tijd:

Sportschooleigenaren en trainers hebben vaak geen tijd om constant eten en drinken aan te bieden, gezien hun drukke schema's.

4.    Honestybar toch niet zo honest:

Sommige sportscholen experimenteren met honestybars, waar leden zelf producten kunnen pakken en afvinken, maar vaak ontbreken er aan het einde van de maand producten.

5.    Of bieden geen service aan:

Sommige sportscholen bieden helemaal geen extra service.

De oplossing

Junea heeft slimme en compacte automaten die onbemand en op elk moment van de dag leden kunnen voorzien van de lekkerste en beste sportproducten. Of het nu voor, tijdens of na hun workout is, Junea biedt altijd de perfecte energieboost!

Met de Junea automaat in jouw sportschool geniet je van gemak en kosteneffectiviteit. Deze compacte eyecatcher biedt toegankelijkheid voor jouw leden, zonder dat er een aparte bar of extra ruimte nodig is. Het beste van alles is dat je geen personeel hoeft in te zetten, zodat zij zich kunnen richten op hun kerntaken.

Sport snacks en drankjes binnen handbereik!

Bied jouw leden een ruime selectie sport snacks en drankjes aan met Junea. Verbeter hun sportervaring met energierepen, eiwitrepen, proteïneshakes, pre-workout, veganopties en verfrissende drankjes. Goede voeding is essentieel voor optimale training en prestaties.

Wanneer je naar de sportschool gaat, neem je meestal geen portemonnee mee. Maar wat heb je wel altijd bij je? Juist, je telefoon! Bij de Junea vending machine kan je eenvoudig betalen. Je kunt de QR-code op de automaat scannen en betalen met iDEAL, Creditcard of Apple Pay.

Revenue pakket

Het meest populaire pakket in de sportschool branche is het Revenue pakket. Met dit pakket ontvang jij alle omzet uit de machine. Jij bepaalt zelf welke snacks en drankjes je wilt aanbieden en je mag ook zelf de prijzen bepalen.

Als eigenaar van de sportschool krijg je toegang tot je eigen klantenportaal. Hiermee kun je op afstand bekijken wat de voorraad is in de automaat. Ook kun je een overzicht maken van de verkochte producten om te zien welke producten goed lopen. Daarnaast kun je de prijzen aanpassen en precies zien wat je kosten en je opbrengsten zijn.

Samenwerkingen

Bij Junea zijn we heel actief in de sportwereld! we zijn twee geweldige samenwerkingen gestart met bekende merken die producten van topkwaliteit aanbieden. Zo kan je kiezen voor een drankautomaat met de heerlijke verfrissende FITAID-drankjes, of een snackautomaat gevuld met gezonde snacks van Upfront!

Meer weten over
de Junea

We helpen je graag verder! Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.