vakantiepark stock foto

Smart vending machine voor jouw vakantiepark

Verbeter het verblijf van je gasten op jouw vakantiepark met Junea’s smart vending machines. Geef hen de vrijheid om zelf hun snacks, drankjes en andere benodigdheden te kiezen, zodat ze optimaal kunnen genieten van hun verblijf. Met Junea maak je van elk verblijf een plezierige ervaring!

Vakantiepark Smart Vending Machines

 • Richt het in naar jouw wens

  Pas de vending machine aan jouw behoeften en voorkeuren, van het assortiment tot de leverancierkeuze en zelfs de verkoopprijzen.

 • 24/7 toegang

  Geef jouw gasten onbeperkte toegang tot snacks, drankjes en non-food.

 • Realtime inzicht                                                                                                                         Blijf altijd op de hoogte van je verkoopcijfers en voorraadniveaus met onze realtime monitoringtools, om je vakantiepark te optimaliseren.

 • Eenvoudig te gebruiken

  Scan de QR-code, maak je keuze en betaal gemakkelijk met je smartphone.

Junea Snacks snack automaat en Junea Drinks drankautomaat naast elkaar.

Ultiem gemak 

Op vakantieparken moeten gasten soms lange afstanden afleggen om snacks en drankjes te halen, en vaak zijn de gelegenheden niet 24/7 beschikbaar. Junea biedt hier dé oplossing: 24/7 toegang tot een breed assortiment snacks en drankjes, rechtstreeks op het park. Met strategisch geplaatste smart vending machines zijn gasten altijd binnen handbereik van hun favoriete lekkernijen, of het nu laat in de avond is of vroeg in de ochtend. Zo kunnen ze optimaal genieten van hun verblijf, zonder gedoe over openingstijden of afstanden.

Vrouw gebruikt Junea App bij de selfservice automaat in hotel of vakantiepark

Real-time inzicht

Met het online klantenportaal van Junea heb je altijd en overal toegang tot real-time gegevens van jouw vending machines op het vakantiepark. Bekijk direct de voorraadstatus, verkoopcijfers en omzet. Geen gedoe meer met handmatige administratie. Met ons gebruiksvriendelijke platform heb je volledige controle over jouw vending activiteiten, waardoor je beter onderbouwde beslissingen kunt nemen om de ervaring van jouw gasten te verbeteren.

Verbeter het verblijf vanaf 24,95 per maand!

Huur een Junea smart vending machine voor jouw vakantiepark en verbeter het verblijf van je gasten zonder grote investeringen. Kies het aantal machines dat je nodig hebt en profiteer van flexibele huurtermijnen. Met Junea heb je al een vending machine vanaf slechts 24,95 per maand!

Unieke vending ervaring

Bij Junea begrijpen we dat elk vakantiepark zijn eigen behoefte heeft. Daarom bieden we een maatwerkoplossing met ons Revenue pakket, waarmee je jouw vendingautomaten kunt afstemmen op de specifieke behoeften van jouw vakantiepark en gasten. Van het selecteren van snacks en drankjes tot het bepalen van de verkoopprijzen en het behouden van alle inkomsten, wij bieden de flexibiliteit die je nodig hebt. Laten we samenwerken om jouw vakantiepark te voorzien van een unieke vendingervaring die past bij jouw visie en stijl! 

Laat je volledig ontzorgen

Wil je volledig ontzorgd worden als het gaat om het assortiment van jouw vakantiepark? Kies dan voor een van onze samengestelde assortimenten, zoals Klassiek, Verantwoord, Non-food, Mixed en meer!

Bij Junea streven we ernaar om jou te helpen bij het samenstellen van het perfecte assortiment voor jouw park. Door te delen wat goed werkt bij andere vakantieparken, kunnen we waardevol advies bieden en zorgen voor een assortiment dat perfect aansluit bij de wensen en behoeften van jouw gasten. Laat ons jouw vendingervaring optimaliseren, zodat jouw gasten altijd kunnen genieten van hun favoriete snacks en drankjes, zonder zorgen.

Snel even tussendoor naar de Junea voor een snack

Ook Non-Food Aanbieden op Jouw Locatie?

Bij Junea stopt het niet bij verkoelende drankjes en heerlijke snacks. Ontdek nu de mogelijkheid om ook non-food producten aan te bieden! Denk aan kleine producten die van pas komen in een vakantiepark, zoals zonnebrandcrème, reisformaat toiletartikelen, opladers voor mobiele apparaten en meer. Met onze vendingautomaten kun je eenvoudig een assortiment van essentiële benodigdheden aanbieden, zodat alles binnen handbereik is voor jouw gasten of bezoekers. 

Non-Food producten voor verschillende bedrijven zoals: industrie, dental

In 4 simpele stappen een Junea bij jouw vakantiepark!

Junea drinks of snacks vending machine huren Kantoor / co-working / industrie

Maak jouw keuze

Kies het geschikte Junea-model voor jouw vakantiepark.

Junea snacks snackautomaat - vrouw achter laptop

Pas het aan naar jouw wensen

Wil je zelf de vendingautomaten beheren, of laat je dit liever aan ons over?

Junea snacks snackautomaat - Junea smart vending machine ingepakt en klaar voor levering

Snel geleverd

Binnen 7 dagen staat jouw Junea smart vending machine klaar in jouw vakantiepark.

junea snacks in autobedrijf

Geniet ervan!

Zodra jouw Junea is geïnstalleerd, kunnen jouw gasten direct genieten van een breed scala aan snacks en drankjes.

Creëer een mix!

Combineer onze automaten en maak van de centrale ruimte in jouw vakantiepark een complete voedings- en drankhub door verschillende vendingautomaten te combineren. Creëer een plek waar gasten en medewerkers kunnen genieten van een breed assortiment, van energieke snacks tot verfrissende drankjes.

Vending machines huren voor op kantoor

Deze vakantieparken gingen je voor...

Snel leverbaar in NederlandBelgië

Ontdek de gemakkelijke en snelle levering van Junea vending machines voor jouw vakantiepark. Onze leveringsdienst zorgt ervoor dat de vending machine snel op de door jou gewenste locatie wordt geïnstalleerd. Zo kunnen jouw gasten snel genieten van een breed assortiment aan snacks en drankjes, wat zorgt voor een nog betere vakantie-ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op om de leveringsopties van Nederland & België te bespreken en te ontdekken hoe we jouw vakantiepark kunnen voorzien van onze innovatieve vending-oplossingen!

Junea snacks snackautomaat - Junea smart vending machine ingepakt en klaar voor levering

Veel gestelde vragen

Welke functies heeft de smart vending machine die specifiek aantrekkelijk zijn voor mijn vakantiepark ?
Welke servicepakketten bieden jullie aan voor vakantieparken?
Hoe werkt de Junea vending machine?
Hoe kan ik een smart vending machine aanvragen voor mijn vakantiepark?
Welke slimme software is geïntegreerd in de Junea vending machine?

Meer weten?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag vrijblijvend contact met je op! 

Junea.Vending a smile. 

  Ontdek de 
  Junea modellen