Smart vending machine voor de zorg

Verbeter de service voor je patiënten en medewerkers in jouw zorginstelling met Junea’s smart vending machines. Geef hen de mogelijkheid om snel en gemakkelijk snacks, drankjes en andere benodigdheden te verkrijgen, waardoor hun verblijf of werkdag comfortabeler wordt. Met Junea sta je altijd klaar voor de mensen die jouw zorg nodig hebben!

Zorg Smart Vending Machines

 • Verbeter de wachtervaring

  Verlicht de wachttijden in de zorg door eten en drinken beschikbaar te stellen.

 • Eenvoudig te gebruiken

  Bezoekers kunnen moeiteloos de QR-code scannen, het product kiezen en betalen met hun smartphone.

 • Lage kosten                                                                                                                                       Jij betaalt de laagste abonnementsprijs, bij 150 transacties per maand is je automaat zelfs gratis!

 • 24/7 vrijwilliger

  Te weinig vrijwilligers die koffie en thee bieden in de Wachtkamer? Junea zorgt dat patiënten 24/7 verzorgd zijn.

Junea Snacks snack automaat en Junea Drinks drankautomaat naast elkaar.

Oplossingen voor tijds- en personeelstekort in de zorg

In de zorg zijn vrijwilligers vaak schaars, vooral voor taken zoals het bezorgen van koffie en thee in de wachtkamers. Bovendien kunnen lange wachttijden voor patiënten leiden tot ongemak en een verhoogde behoefte aan snacks en drankjes. Junea biedt een innovatieve oplossing door 24/7 beschikbaarheid van snacks en drankjes te garanderen, waardoor patiënten zich verzorgd en comfortabel voelen, zelfs tijdens langere wachttijden. Zo kunnen zorginstellingen hun patiëntervaring verbeteren zonder extra belasting van personeel.

Intuïtief gebruiksgemak

Junea's smart vending machines zijn ontworpen met het oog op eenvoudig gebruik. Patiënten kunnen moeiteloos de QR-code scannen, hun gewenste product selecteren en veilig betalen met hun smartphone. Zelfs voor mensen die minder bekend zijn met technologie, is het bedienen van onze machines een fluitje van een cent. Zo wordt het voor zowel patiënten als personeel gemakkelijk om te genieten van de voordelen van Junea, zonder gedoe of ingewikkelde instructies.

Verbeter de zorg vanaf 24,95 per maand!

Huur een Junea smart vending machine voor de zorginstelling en verbeter de zorg voor je patiënten zonder grote investeringen. Kies het aantal machines dat je nodig hebt en profiteer van flexibele huurtermijnen. Met Junea heb je al een vending machine vanaf slechts 24,95 per maand!

Eenvoudig en efficiënt

We begrijpen dat in de zorg dagelijks veel mensen over de vloer komen, en het kan een uitdaging zijn om al deze mensen te voorzien van tussendoortjes en drankjes. Daarom hebben we het Essential Pakket gecreëerd, de perfecte oplossing om je bezoekers direct een extra service te bieden terwijl jij bijna geen omkijken hebt naar de machine.

Met het Essential pakket hoef je je geen zorgen te maken over het beheer van voorraadniveaus. We sturen automatisch nieuwe producten naar jouw locatie voordat jouw Junea leeg raakt. Het enige waar je je nog druk om hoeft te maken is het bijvullen van de machine. Zo gefixt!

Profiteer van alle voordelen voor de laagste maandelijkse kosten met ons Essential pakket. Laat ons de zorg voor jouw vendingbehoeften uit handen nemen, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: de zorg voor je patiënten en medewerkers.

Vrouw die een Snack haalt uit onze slimme vending machine.

Vertrouwde favorieten

Met ons Essential pakket bieden we een samengestelde selectie van vertrouwde favorieten, waardoor je patiënten kunnen genieten van bekende lekkernijen tijdens hun verblijf.

Denk aan een assortiment van populaire snacks zoals M&M's, Kinder Bueno en Autodrop, samen met verfrissende drankjes zoals FuzeTea, water en Fanta. Ons Essential Pakket is gericht op het bieden van eenvoudige, maar smaakvolle opties die de honger van je patiënten zullen stillen en hun ervaring in de zorg zullen verbeteren.

Junea drinks of snacks vending machine huren Kantoor / co-working / industrie

Essentiële benodigdheden voor zorg en comfort

Met onze Non-food automaten bieden we jou de mogelijkheid om meer dan alleen snacks en drankjes aan te bieden, perfect geschikt voor de zorg.

Denk aan essentiële items zoals paracetamol, ibuprofen en andere producten die handig zijn voor bezoekers en personeel. Met onze Non-food automaten zorg je ervoor dat jouw locatie niet alleen voorzien is van lekker eten en drinken, maar ook van belangrijke benodigdheden voor een comfortabel verblijf.

Non-Food producten voor verschillende bedrijven zoals: industrie, dental

In 4 simpele stappen een Junea bij jouw zorginstelling!

Junea drinks of snacks vending machine huren Kantoor / co-working / industrie

Kies het perfecte model

Selecteer het ideale Junea-model voor jouw zorginstelling.

Junea snacks snackautomaat - vrouw achter laptop

Pas het aan naar jouw wensen

Wil je zelf de vendingautomaten zelf beheren, of laat je dit liever aan ons over?

Junea snacks snackautomaat - Junea smart vending machine ingepakt en klaar voor levering

Snel geleverd

Binnen 7 dagen staat jouw Junea smart vending machine klaar op locatie.

junea snacks in autobedrijf

Geniet ervan!

Geniet van een breed scala aan snacks en drankjes.

Combineer de automaten!

Maak een complete voedings- en drankhub in jouw zorginstelling door verschillende automaten te combineren. Creëer een ruimte waar zowel patiënten als medewerkers kunnen genieten van een breed scala aan opties, van energierijke snacks en verfrissende drankjes tot producten die van pas komen.

Kantoor / industrie

Deze zorginstellingen gingen je voor...

Snelle levering in Nederland & België

Junea's vending machines zijn perfect geschikt voor de zorg. Met een modern en stijlvol ontwerp passen ze goed in elke zorgomgeving. Neem contact met ons op voor snelle levering en ontdek hoe Junea kan bijdragen aan een verbeterde service voor jouw zorginstelling.

Junea snacks snackautomaat - Junea smart vending machine ingepakt en klaar voor levering

Veel gestelde vragen

Hoe werkt het betalen bij een slimme vending machine?
Hoe functioneert Junea's automatische bevoorradingsproces?
Wat zijn de Afmetingen van de Junea Vending Machines?
Hoe onderscheid Junea zich van traditionele vending machines?

Meer weten?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag vrijblijvend contact met je op! 

Junea.Vending a smile. 

  Ontdek de 
  Junea modellen