Eenvoudig en snel betalen met je Junea App

Good food,
better health.

De Junea vending machine is een plug-and-play selfservice oplossing waarmee je eenvoudig het beste eten en drinken faciliteert in jouw zorginstelling.

Plug and play concept
met eten & drinken

Als zorginstelling wil je het beste voor jouw gasten en klanten. Je wilt ze voorzien in al hun behoeftes. Met goede koffie, maar ook met goed eten en drinken. 

De Junea vending machine is de enige compacte selfservice automaat voor tussendoortjes, eten en drinken die volledig bediend wordt met de smartphone.

Een plug-and-play-concept dat je eenvoudig toevoegt aan je huidige dienstverlening. Je kunt de Junea eenvoudig commercieel inzetten dankzij een gebruiksvriendelijk klantportaal. Jij bepaalt zelf welke producten je aanbiedt en tegen welke prijs. 

De Junea is de perfecte aanvulling voor elke zorginstelling. Met de Junea zorg je voor blije gasten en creëer je tegelijkertijd een extra inkomstenbron.

Vrouw gebruikt Junea App bij de selfservice automaat in hotel of vakantiepark
Een snack uit de Junea selfservice automaat halen.
Vrouw doet aan selfservice en haalt snack uit de Junea snacks hotel
Snacks en koffiemachines naast elkaar voor snelle selfservice catering, kantoor, co-working

Ontdek de Junea

De enige slimme en compacte selfservice automaten met eten en drinken voor iedere locatie.

 • Perfect voor iedere locatie

  Van ziekenhuis tot zorgcentrum, van wachtruimte tot kantine. Door het compacte formaat en de stijlvolle uitstraling past de Junea overal.

 • 24/7 onbemand

  Geef jouw gasten eenvoudig toegang tot food, drinks & convenience producten. Stel je eigen assortiment samen of kies ervoor om de inkoop en het bijvullen uit te besteden.

 • Bediening met smartphone

  Gebruikers kunnen - zonder het downloaden van een app - eenvoudig een product kiezen en betalen met iDEAL, Apple Pay of creditcard.

 • Verhoog jouw F&B omzet

  Dankzij de combinatie tussen compacte apparaten, slimme software en selfservice bediening, verhoogt de Junea jouw F&B omzet zonder grote investeringen.

Bepaal zelf het
assortiment en de prijzen

Je kunt er voor kiezen om de Junea geheel naar eigen wens te exploiteren. Organisaties die de selfservice automaat willen inzetten als verdienmodel, kunnen gebruik maken van ons eenvoudige klantportaal. Hier kun je zelf de producten voor jouw Junea inkopen, prijzen instellen en de bevoorrading regelen.

Wil je meer weten over hoe je de Junea kunt gebruiken als verdienmodel? Neem dan contact met ons op of vraag onze informatiebrochure aan.

Huur een Junea Snacks snackautomaat voor blij personeel en gasten in kantoor, hotel, co-working, etc

Actueel inzicht in jouw klantportaal

In het klantportaal beheer je eenvoudig zelf jouw Junea. Hier krijg je inzicht in de actuele status van jouw productvoorraad. Als je de Junea inzet als verdienmodel, kun je in het klantportaal ook op elk moment de prijzen van de producten aanpassen.

Het saldo overzicht van Junea

Meer weten over
de Junea

We helpen je graag verder! Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.