Zwembad

Smart vending machine voor jouw zwembad

Verfris je zwembadbezoekers met onze smart vending machines. Bied een breed scala aan hydraterende drankjes en lichte snacks, perfect voor na het zwemmen of tijdens een dagje uit bij het zwembad. Onze automaten bieden gemak en kwaliteit, waardoor elke zwemervaring nog beter wordt!

Zwembad Smart Vending Machines

 • De enige vrijwilliger die er altijd voor je is

  De smart vending machine is 24/7 beschikbaar, ook als er een keer niemand is om je bar te bezetten.

 • Beheer zelf of laat je ontzorgen

  Beheer je liever de automaten zelf, of laat jij je helemaal ontzorgen?

 • Eenvoudig te bedienen

  Iedereen die een smartphone kan bedienen kan bij de junea bestellen en de automaten bijvullen!

 • Realtime inzicht in jouw omzet

  Direct toegang tot je voorraad- en verkoopgegevens waar en wanneer je maar wilt.

Junea Snacks snack automaat en Junea Drinks drankautomaat naast elkaar.

Flexibele cateringoplossingen 
voor jouw zwembad

Als je een zwembad runt, ken je de uitdagingen op het gebied van catering maar al te goed. Zoals een gebrek aan personeel om de bar te bemannen, wat resulteert in gemiste omzet en ontevreden gasten wanneer de bar niet altijd open is. Ook kunnen de kosten voor personeel behoorlijk oplopen. Door de variërende drukte per seizoen wordt het nog moeilijker om te bepalen hoeveel snacks en drankjes je moet inkopen, wat kan leiden tot producten die over datum gaan of zelfs een tekort.

Onze slimme vendingautomaten zijn dé game-changer voor zwembaden. Met Junea aan boord kun je besparen op personeelskosten, want onze automaten regelen alles zelf. Met Junea minimaliseer je het risico op verspilling, omdat er automatisch een nieuwe voorraad wordt geleverd zodra de machine bijna leeg is. Zo hoef je geen producten weg te gooien vanwege de vervaldatum en kun je je winst maximaliseren! Junea staat 24/7 klaar voor jou en je bezoekers als een extra service en voorkomt lange wachtrijen!

Real-time inzicht

Bij Junea krijg je online inzichten in jouw vendingautomaten. Via ons platform heb je real-time toegang tot voorraad-, verbruiks- en trendgegevens, waardoor je efficiënter kunt plannen en je assortiment kunt aanpassen op de voorkeuren van jouw doelgroep. Met onze geavanceerde voorraadbeheerfuncties ontvang je automatische bijvullingen wanneer de voorraad bijna op is, zodat je altijd goed gevulde automaten hebt. Zo biedt Junea niet alleen handige vendingoplossingen, maar ook krachtige online tools om de cateringervaring bij jouw zwembad te optimaliseren!

Verfrissende opties vanaf
 24,95 per Maand

Geniet van het gemak van een slimme Junea vending machine bij jouw zwembad. Kies het aantal machines per locatie en selecteer het gewenste servicepakket. Of je nu de voorkeur geeft aan volledig eigen beheer of volledige ontzorging, met Junea kan het allemaal. En dat al vanaf slechts 24,95 per maand!

Flexibele oplossingen

Elk zwembad is uniek. Daarom bieden we met onze abonnementsmodellen de ultieme flexibiliteit om je eigen mini-bar volledig af te stemmen op de specifieke eisen en sfeer van jouw zwembad. Met ons Abonnementsmodel bepaal je zelf de inhoud van je assortiment en heb je de vrijheid om jouw eigen leverancier te kiezen. Daarnaast behoud je volledige controle over de prijsstelling en opbrengsten.

Revenue pakket

Ontdek de mogelijkheden van ons Revenue Pakket, perfect voor zwembaden. Naast heerlijke snacks en verfrissende drankjes, kun je ook non-food producten zoals neusklemmetjes, duikbrillen en oordoppen aanbieden. Hiermee voorzie je jouw zwembadgasten van essentiële items, zodat ze snel en gemakkelijk alles hebben wat ze nodig hebben voor een zorgeloze zwemervaring. Door deze extra's toe te voegen, verbeter je niet alleen de functionaliteit van je vendingautomaat, maar verhoog je ook de algehele tevredenheid van je bezoekers. Ontdek hoe Junea een op maat gemaakte oplossing kan bieden voor een fantastische zwembadervaring!

Kantoor / industrie

In 4 stappen een Junea voor jouw zwembad!

Junea drinks of snacks vending machine huren Kantoor / co-working / industrie

Kies jouw ideale model

Kies uit Junea Snacks, Junea Drinks, Junea Non-Food, of combineer ze voor een ultieme service op maat.

Junea snacks snackautomaat - vrouw achter laptop

Personaliseer naar voorkeur

Wil je zelf de automaat beheren of geef je de voorkeur aan onze zorgeloze service?

Junea snacks snackautomaat - Junea smart vending machine ingepakt en klaar voor levering

Snel geleverd

Binnen slechts 7 dagen staat de Junea bij jou op locatie klaar!

Kantoor / industrie

Geniet

Bezorg jouw bezoekers onvergetelijke momenten!

Creëer de perfecte mix!

Ontdek de kracht van het combineren van onze vendingautomaten! Door ze samen te gebruiken, creëer je een uitgebalanceerd aanbod dat perfect aansluit bij de diverse behoeften van jouw bezoekers. Of het nu gaat om verfrissende drankjes na het zwemmen of energieboostende snacks voor extra energie, wij helpen je graag om de optimale mix samen te stellen.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jouw ideale automatenmix te realiseren!

Vending machines huren voor op kantoor

Deze zwembaden gingen je voor...

Snel leverbaar in Nederland & België

Ervaar de naadloze bezorging van onze slimme vending machines op diverse locaties in Nederland. Of je nu op zoek bent naar een snackautomaat, drankautomaat of non-food vending machine, wij staan klaar om jouw wensen te bespreken. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor levering in Nederland & België.

Junea snacks snackautomaat - Junea smart vending machine ingepakt en klaar voor levering

Meer weten?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag vrijblijvend contact met je op! 

Junea.Vending a smile. 

  Bekijk onze
  smart vending automaten