Vending machines huren voor op kantoor

Vending machines huren van Junea

3 mei 2023

Vending machine huren

Ben je op zoek naar de perfecte vending machine voor jouw bedrijf? Dan vraag je je misschien af wat de beste opties zijn? Moet je een vending machine kopen of leasen? Als je koopt heb je natuurlijk te maken met grote investeringskosten en bij leasen zit je weer vast aan lange huurtermijnen. Maar wist je dat er ook een derde optie is? Je kunt namelijk ook een vending machine huren. Het grote voordeel van huren is dat je lage maandelijkse kosten hebt en gebruik kun maken van flexibele huurtermijnen. Zo kun je een vending concept uitproberen voor een bepaalde periode om te kijken of het wel goed aanslaat binnen jouw organisatie.

Het vending machine concept van Junea

Bij Junea begrijpen we dat veel bedrijven graag een vending machine huren als een handige optie. We hebben de drempel hiervoor zo laag mogelijk gemaakt, omdat we vinden dat iedereen altijd toegang moet hebben tot de beste snacks en drankjes. Ook voor MKB-bedrijven was het in het verleden niet altijd mogelijk om een leuke service op locatie aan te bieden door middel van vending, tenzij je zelf een automaat koopt. Dit simpelweg omdat je niet wordt gezien als grote organisatie of high traffic locatie. Maar laten we eerlijk zijn, iedereen vergeet wel eens te ontbijten of zijn of haar lunch mee te nemen. En met een knorrende maag is het verdomd moeilijk om je goed te focussen, waardoor je ook niet het beste uit je dag kunt halen.

Daarom hebben wij een compacte vending machine ontwikkeld die geschikt is voor alle binnenlocaties, groot en klein. Een vending machine die er niet alleen mooi uitziet, maar ook nog eens slim is. Dankzij de slimme software in de machine is het gebruik ervan simpel en wordt de service en onderhoud heel overzichtelijk gemaakt. Dit bespaart niet alleen veel tijd, maar ook geld. Daarnaast verzamelt de slimme software in de machine ook gebruikersdata die jou kan helpen bij het optimaliseren van het aanbod. Dit kun je zelf doen of wij kunnen het voor jou doen. Daarom hebben wij drie verschillende servicepakketten ontwikkeld, zodat jij zelf kunt kiezen hoe jij de vending machine gaat inzetten.

Hoe de vending machine van Junea werkt

Het bedienen van de Junea vending machine gaat ook simpel. Je hebt geen gedoe meer met kleingeld of pasjes, want je kunt de vending machine geheel bedienen met je telefoon. Je scant de QR-code met de camera van je smartphone, bekijkt het assortiment, kiest één of meerdere producten, terwijl je nog eens kunt lezen over de voedingswaarden en allergenen en betaald vervolgens simpel met IDEAL, Creditcard of ApplePay. Ook het beheren van de vending machine is simpel gemaakt. In het online klantenportaal beheer je eenvoudig het assortiment en prijzen van de producten. Je kunt precies zien hoe jouw voorraad erbij staat, welke producten populair zijn en welke minder in trek zijn. Met de slimme software van Junea ben je direct op de hoogte van alles, zelfs als je op afstand zit. 

Onze stijlvolle vending machines

Als laatst hebben wij goed nagedacht over de uitstraling van onze vending machines. Ons eerste doel was om de automaat compacter te maken dan traditionele vending machines. We hebben alle onnodige hardware verwijderd en gekeken naar de “look and feel” van de machine. Het resultaat is een moderne en stijlvolle uitstraling die goed past bij de hedendaagse stijl. 

De ideale vending machines voor bedrijven

Het duurde niet lang voordat organisaties begonnen te bellen. Sportscholen, Co-workspaces en verzamelgebouwen en zelfs in de hotellerie waren mensen onder de indruk van onze vending machine. En waarom ook niet? Het is niet alleen praktisch en handig, maar dus ook nog eens stijlvol. Oftewel de perfecte toevoeging aan elk kantoor, werk-of ontvangstruimte.

Dus als je een vending machine wilt huren die niet alleen doet wat hij moet doen, maar nog veel meer, dan is de Junea vending machine precies wat je nodig hebt.