Verantwoorde Junea Snacks in de sportruimte

De vrijwilliger van de toekomst!

Sportverenigingen en sporthalen hebben vaak last van een tekort aan bemanning voor de kantine. Hierdoor blijft de bar soms dicht, wat niet alleen vervelend is voor de leden. Maar betekent het ook dat de club omzet verliest.

De ultieme service

Daarom hebben wij een slimme, compacte vending machine ontwikkeld die hierbij kan helpen:

 • Onze slimme automaat zorgt ervoor dat de kantina 24/7 open kan zijn
 • Geen zorgen over ziekteverzuim of afzeggingen
 • Nooit meer personeelstekort
 • Automatisch voorraadbeheer
 • Stijlvol en compact design 
 • Verhoogt de service in jouw kantine
   

Onze oplossing!

Met Junea's compacte en slimme automaten hebben je leden op elk moment toegang tot de heerlijkste snacks, drankjes of sportproducten. Of ze nu net binnenkomen, midden in hun workout zitten of alweer klaar zijn. Junea zorgt altijd voor die ideale energieboost.

Huur een Junea Snacks snackautomaat voor blij personeel en gasten

Scan. Pick. Enjoy!

Je bedient de Junea met je smartphone. Je hebt dus geen pinpas of contant geld nodig.  Ideaal voor de leden, die tijdens het sporten alleen hun mobiel op zak hebben!

 • Makkelijk te gebruiken
 • Scan de QR code
 • Kies een product
 • Reken af met Ideal
 • Of betaal met de Junea Wallet

Ons revenue pakket

Ons Revenue pakket is dé hit onder sportveregingen. Hiermee houd je alle omzet, bepaal je zelf het assortiment in je automaat en de prijzen die je hanteert. Via je eigen klantenportaal check je makkelijk de voorraad, volg je topverkopen en beheer je prijzen en winst.

Een gast bedient de Junea in de sportkantine eenvoudig met zijn mobiel

Onze samenwerkingen

Goed nieuws voor sportverenigingen! Wij hebben samenwerkingen met een aantal merken binnen de sportvoeding. Merken als UpFront en FITAID leveren snacks en drankjes die bomvol zitten met de essentiële voedingsstofen voor sporters.

Benieuwd naar de aanbiedingen bij deze samenwerkingen? 

FITAID drankjes kopen in de sportschool

Ons Happiness pakket

Dit servicepakket is geschikt voor eigenaren die net dat extra’s willen doen voor hun gasten. Het Happiness pakket is niet ingericht om geld te verdienen, maar om een service aan jouw bezoekers te leveren. De prijs van het abonement ligt hierdoor lager en het zorgt ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te maken over de winstgevendheid van je automaten. 

Bekijk onze smart vending automaten

Meer weten
over Junea?

Overal en altijd zijn ze er: die kleine momentjes die jouw dag maken of breken. Ook al lijken ze niet zo'n big deal, ze beïnvloeden hoe je dag loopt en hoe je je voelt. Met Junea worden die momentjes nog completer. Onze easy-to-use automaten zorgen ervoor dat je altijd iets lekkers te snacken of te drinken hebt, precies wanneer je daar zin in hebt.

Junea. Vending a smile.